Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

DCA Nieuws

Het laatste crypto nieuws door Digital Currency Academy, jouw crypto actualiteit begint hier!

SBF schuldig verklaard!

Na een proces van vijf weken oordeelde een jury in New York de oprichter en voormalig CEO van FTX, Sam Bankman-Fried, schuldig aan alle zeven aanklachten van fraude, samenzwering en het witwassen van geld. Hij kijkt nu op een maximale gevangenisstraf van 115 jaar. De veroordeling voor deze misdaad moet nog worden gepland, de voorlopige datum voor zijn veroordeling is 28 maart 2023.

LEES VERDER »

Arbitrum DAO keurt staking voorstel goed

De Arbitrum DAO keurde een eerste stemming goed voor een voorstel om ARB-tokenhouders toe te staan tokens in te zetten in ruil voor een opbrengst. Er wordt voorgesteld dat de opbrengst door de treasury wordt gefinancierd en via een smart contract over twaalf maanden wordt verdeeld.

LEES VERDER »

Waarom Solana nog steeds ondergewaardeerd is

Solana, het opkomende smart contract platform, heeft recent indrukwekkende prestaties geleverd met een prijsstijging van de Sol token van 200% sinds de zomer en maar liefst 450% in 2023. Toch blijft Solana, in vergelijking met zijn grootste concurrent Ethereum, nog steeds ondergewaardeerd.

LEES VERDER »

Goudgrafiek extreem bullish!

Niet enkel de crypto charts zien er ontzettend bullish uit de laatste weken. Ook de goudprijs (XAU/USD) vertoont een opmerkelijke stijging en nadert weer de magische grens van $2.000 dollar. Deze opleving is het gevolg van toenemende spanningen in het Midden-Oosten.

LEES VERDER »

Worldcoin bereikt 4 miljoen downloads en 1 miljoen actieve gebruikers

Iris-scan project Worldcoin heeft een nieuwe mijlpaal bereikt, aangezien de mobiele World App nu meer dan 4 miljoen keer is gedownload, volgens een blogpost van 1 november van het projectteam. Als dit aantal uiteindelijk door Coingecko wordt bevestigd, zou het World App op de zesde plaats kunnen plaatsen in Coingecko’s lijst van meest gedownloade softwareportefeuilles. Het project gebruikt de WLD utility-token in de achtergrond.

LEES VERDER »

Digital Currency Academy lanceert de Crypto Trader cursus!

Digital Currency Academy lanceert de langverwachte Crypto Trader cursus op het DCA leerplatform!
Je zal leren over technische analyse: grafieken, patronen, indicatoren en volume alsook over trading management: marktstructuur, order boeken en liquiditeit, leverage trading, risico management, trade methodiek, strategie ontwikkeling en optimalisatie, …
Na het volgen van deze cursus kun je actief inspelen op de cryptomarkt om zo een extra inkomen te genereren!

LEES VERDER »

Vitalik Buterin investeert in Nocture Labs

Nocturne Labs, een crypto-startup die privéaccounts naar het Ethereum-ecosysteem wil brengen, heeft $6 miljoen aan startfinanciering opgehaald. Bain Capital Crypto en Polychain Capital leidden samen de ronde, waarbij mede-oprichter van Ethereum Vitalik Buterin, Bankless Ventures, Hack VC, Robot Ventures en anderen deelnamen.

LEES VERDER »