Evenementen

Bij een hapje en een drankje leren we van elkaar om in mensentaal te spreken over Bitcoin, cryptomunten en andere revolutionaire technologiën.
Join the DCA Club!

Voor wie? : beginners

Gratis

Tijdens deze hands-on bootcamp van 2,5 uur doen we de absolute basisprincipes van Bitcoin uit de doeken. Op het einde van de sessie is er ook ruimschoots tijd voor al je vragen. 

Voor wie? : beginners

Gratis

Tijdens deze hands-on bootcamp van 2,5 uur doen we de absolute basisprincipes van Bitcoin uit de doeken. Op het einde van de sessie is er ook ruimschoots tijd voor al je vragen. 

Voor wie: iedereen

€17

/ Persoon

Elke maand organiseren wij onze eigenste crypto avond waar de beste sprekers van Vlaanderen én daarbuiten de nieuwste blockhain ontwikkeling van het moment uit de doeken komen doen.

Eventbrite

Check onze Eventbrite pagina voor al onze events!

 

Heel het jaar door organiseert DCA de leukste events, reizen en meetups in België!

Eind vorig jaar nog gingen we op “Moontrip” naar het zonnige zuiden van Portugal voor een hele week vol met Crypto, wellness, mindfulness, health en natuurlijk een deftige dosis plezier! Ook dit jaar staat er weer veel in het verschiet waaronder onze volgende Moontrip. Hou onze nieuwbrief zeker in het oog om op de hoogte te blijven.

Testimonials

Wat bezoekers denken over onze events

pp
"Als ondertussen gepassioneerde cursist al enkele keren deelgenomen aan de events van DCA... Deze waren stuk voor stuk schitterend georganiseerd, de combinatie van avontuur en vriendschappelijkheid die ontstaat blijft nazinderen! De meetups die doorgaan in het Cryptocafé de "Pussykat" zijn tevens een aanrader als je meer wil leren over alles wat met blockchaintechnologie en cryptocurrencies te maken heeft met telkens uitmuntende sprekers. Last but not least ontmoet je er vele gelijkgestemde zielen, zowel leden van DCA als niet leden want het Cryptocafé is er immers voor iedereen.."
Philippe Dauwe
Heb je vragen over ons aanbod?

FAQ

We beantwoorden ook graag jouw vragen in een gratis adviesgesprek!

Zeker en Vast! Ons Crypto Café is slecht 5 minuten wandelen van de Gent Zuid parking (interparking). 

Heel makkelijk. Om ons te bereiken neem je best de trein naar het Gent-Sint-Pieters station. Vervolgens zijn er elke 5 minuten trams naar het “Gent Lippensplein” en “Gent Zuid perron 3”. Van daar is het slechts 2 minuutjes wandelen tot bij ons café

Voor de meeste events laten we een maximum toe van 25 personen. In sommige gevallen (zoals Bitcoin Wednesdays) werken we met kleinere groepen om hands-on begeleiding van de hoogste kwaliteit te geven.

Een gezonde nieuwsgierigheid, that’s it! Per uitzondering kan het zijn dat je iets dient mee te brengen, maar in dat geval laten we het zeker duidelijk op voorhand weten!

Voor de grotere events is dit geen enkel probleem! Voor hands-on workshops vragen we je wel op tijd te komen zodat we geen kostbare tijd verliezen met opnieuw uitleggen.

Voor de meeste events is dit niet toegestaan. Onze venue is sowieso al beperkt in plaats en we willen er ook zeker van zijn dat de mensen die een ticket hebben gekocht deftig plaats hebben en goed kunnen volgen! Voor Bitcoin Wednesdays mag het dan weer wel (je mag 1 vriend of partner meebrengen), dat komt omdat we deze workshops beperken tot 10 inschrijvingen.

Absoluut niet! We staan nog maar aan het begin van deze revolutie, iets wat je duidelijk ziet als je crypto vandaag naast het internet van vroeger legt… We staan nu nog maar in het jaar 1998 als je het aantal gebruikers vergelijkt… Of nog simpeler gezegd: hoeveel mensen ken jij die met crypto bezig zijn? En hoeveel mensen ken jij in totaal?

Absoluut! We beginnen bij het begin, en bouwen langzaam verder tot je de kneepjes van het vak kent! We leggen alles in simpele taal uit, en begeleiden je stap voor stap!

Onze opleidingen zijn op maat en perfect afgestemd op jouw leervermogen, voorkennis en snelheid van begrip. Het is enorm belangrijk voor ons dat iedereen, zowel jong als oud, kan bijleren over de toekomst van geld!

Omdat de tevredenheid van onze cursisten topprioriteit is, mag je binnen de 14 dagen jouw geld terug vragen als je niet tevreden bent van de kwaliteit van ons aanbod. Spoiler alert: dit is nog nooit gebeurd!

DCA is het grootste netwerk van lesgevers in Vlaanderen. De beste crypto experts zijn bij ons actief, en wij bieden de beste prijs kwaliteit aan van opleidingen in België. Bovendien zijn wij ook de geselecteerde partij om les te geven aan de senaat, het federaal parlement, en wordt onze mening vaak gevraagd in de media.