Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

DCA Nieuws

Het laatste crypto nieuws door Digital Currency Academy, jouw crypto actualiteit begint hier!

Caroline’s onthullingen in FTX rechtszaak

Het proces tegen Sam Bankman-Fried, oprichter van de inmiddels ter ziele gegane cryptocurrency beurs FTX, bereikt een cruciale fase met de getuigenis van Caroline Ellison, voormalig CEO van Alameda Research, als belangrijkste getuige van de overheid.

LEES VERDER »

Digital Currency Academy lanceert het DCA leerplatform!

Digital Currency Academy lanceert het langverwachte DCA leerplatform!

Onze eerste opleidingen zijn nu beschikbaar: Bitcoin Starter en Crypto Belegger!
In onze Bitcoin Starter opleiding leer je over ons monetair beleid, wat is Bitcoin en blockchain en hoe beleg je veilig in Bitcoin, na deze cursus ben je klaar om van start te gaan met de basis!
Daarnaast leer je in onze Crypto Belegger opleiding het voorgaande, alsook een diepere duik in de cryptomarkt: alles over Ethereum en altcoins, investeren voor gevorderden en belangrijke inzichten in de cryptomarkt. Na deze opleiding ben je klaar om te investeren op een professionele manier!

LEES VERDER »

Google Cloud wordt Polygon netwerk validator

Polygon Labs heeft op 29 september aangekondigd dat Google Cloud zich als validator heeft aangesloten bij het Polygon Proof-of-Stake netwerk.
Google Cloud sluit zich hierbij aan bij meer dan 100 andere validators die transacties verifiëren op het Layer-2 Ethereum-netwerk.

LEES VERDER »

“Honda betreedt de toekomst: betalen met crypto nu mogelijk!”

Honda, de bekende Japanse autofabrikant, heeft zich samen met het blockchain-betalingsysteem FCF Pay ingezet om cryptobetalingen voor zijn producten mogelijk te maken. FCF Pay, een prominente betaalplatform, accepteert nu belangrijke cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum en stablecoins, evenals meme-munten als Ripple, Shiba Inu, Dogecoin en PepeCoin.

LEES VERDER »

Proces tegen crypto maffiabaas SBF is van start gegaan

Het proces van Sam Bankman-Fried, ooit een geliefde crypto-miljardair die met zijn gezicht regelmatig op de voorpagina van mainstream media magazines kwam, die nu wordt beschuldigd van het organiseren van oplichting ter waarde van miljarden dollars, is begonnen in een federale rechtbank in Manhattan.

LEES VERDER »

Ethereum Futures ETF gelanceerd in VS!

Diverse Ethereum futures exchange-traded funds (ETF’s) zijn nu actief in de Verenigde Staten. Gerenommeerde financiële instellingen hebben gezamenlijk een reeks ETF’s gelanceerd die (TradFi) beleggers de mogelijkheid bieden om in de toekomstige prijsbewegingen van Ethereum te handelen.

LEES VERDER »

Saylor does it again

Geen geslaagde maand zonder een nieuwe Bitcoin aankoop van Michael Saylor. De zowat bekendste Bitcoin voorstander ter wereld weet van geen ophouden en kocht op 24 september een bijkomstige 5,445 BTC met zijn beursgenoteerd business intelligence bedrijf MicroStrategy. Met deze nieuwe aankoop staat de teller

LEES VERDER »

Anti-Bitcoin politicus blijkt zelf fraudeur

De voorbije week was weer een sterk staaltje van compleet wangedrag en corruptie binnen de Amerikaanse politiek. Democratisch senator Bob Menendez en zijn vrouw Nadine Menendez worden ervan verdacht honderdduizenden dollars aan smeergeld te hebben ontvangen in ruil voor steun aan de Egyptische overheid. De

LEES VERDER »

Binance wint strijd met FSMA

Cryptobeurs Binance heeft zijn diensten in België quasi volledig hervat na een schorsing van drie maanden vanwege regelgevingskwesties. De Belgische Financial Services and Markets Authority (FSMA) had op 27 juni Binance opgedragen om zijn crypto-uitwisselingsdiensten in het land stop te zetten.

LEES VERDER »

Deutsche Bank biedt vanaf nu Bitcoin services aan

Het lijstje van traditionele banken die Bitcoin omarmen wordt steeds langer. Grote spelers zoals Standard Chartered, BNY Mellon en Societe Generale zetten reeds de stap en nu maakt ook het iconische Deutsche bank zich klaar om Bitcoin aan te bieden aan haar klanten. Om de

LEES VERDER »