Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Nieuws

Digital Currency Academy

Het laatste nieuws over Bitcoin & Crypto gebracht door DCA!

Restaking protocol EigenLayer token launch komt eraan!

De Eigen-Foundation, die het Ethereum-restakingprotocol EigenLayer ondersteunt, heeft maandag details gepubliceerd over de aanstaande token-airdrop. De organisatgie begint op 10 mei met het distribueren van EIGEN-tokens, maar Amerikaanse en VPN-gebruikers zullen worden geblokkeerd.

Lees verder »

FTX verkoopt locked SOL tokens via “blinde veiling”

De failliete cryptocurrency exchange FTX, maakt zich klaar om de rest van zijn Solana (SOL) token-aandelen te veilen, melden bronnen die bekend zijn met de zaak. De veiling, die gebruik maakt van een “blinde veiling”, is deze week gepland met een deadline van 24 april, gevolgd door de bekendmaking van

Lees verder »

Aziatische markten kunnen crypto ETF’s omarmen in navolging van Hong Kong

Aziatische toezichthouders zouden binnenkort crypto-ETF’s kunnen lanceren, geïnspireerd door de baanbrekende stappen van Hong Kong.
De potentiële lancering van crypto-ETF’s in Hong Kong zou een precedent kunnen scheppen voor andere Aziatische landen zoals Zuid-Korea, Japan en Singapore, en hen kunnen inspireren soortgelijke financiële producten te introduceren.

Lees verder »

Bitcoin halving binnen de 48 uur op 4/20

De halvering van Bitcoin – het vierjaarlijkse evenement waarbij de beloningen die miners verdienen voor het ondersteunen van het netwerk worden verlaagd – lijkt vanaf vorige maand stabiel op schema te liggen voor 20 april.

Lees verder »

Nieuw Runes-protocol op Bitcoin

Te midden van de verwachtingen rond de komende halvering van Bitcoin, komt het Runes-protocol van Casey Rodarmor naar voren als het nieuwste baken van innovatie binnen de Bitcoin-wereld. Na het succes van het vorig jaar geïntroduceerde Ordinals protocol, dat de creatie van niet-fungibele tokens (NFT’s) op Bitcoin mogelijk maakte, is

Lees verder »