Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

DCA Community

Digital Currency Academy is de grootste crypto community van Vlaanderen!

DCA staat overal voor je klaar!

Welke community past het best bij jou?

De sterkte van Digital Currency Academy is ongetwijfeld zijn grote online en offline community!

Of je nu liever diepgravende analyses bestudeerd op Discord of eerder op de hoogte wil blijven van de laatste nieuwtjes via WhatsApp… er is voor ieder wat wils.

Naast onze aanwezigheid op alle grote social media platformen zijn we ook bijzonder fier dat we elke week onze schouders mogen zetten onder de grootste crypto nieuwsbrief van Belgïe, volledig gratis.

Last but not least zijn er onze maandelijkse events voor diegene die onze gemeenschap graag in levende lijve willen leren kennen.

Join gratis onze Discord!

 

Voor onze community leden is Discord veruit de meest gegeerde uitvalsbasis.

Dankzij tientallen chatkanalen en honderden actieve gebruikers sta je 24u per dag in contact met de cryptoscene!

 

Nieuws

Blijf op de hoogte van alle relevante gebeurtenissen in de cryptowereld, de economie, Web3, trading etc.

Chat

Ga in discussie met honderden andere leden of knoop een leuk gesprek aan en maak nieuwe vrienden.

Links

Raadpleeg onze uitgestrekte database aan informatieve artikels, video’s, handleidingen en andere bronnen.

Nog geen lid van onze DCA Discord community?

Klik hier om onze Discord server te joinen!

Download onze Discord handleiding hier.

DCA CryptoClub

Naast ons gratis Discord membership bieden wij ook een DCA CryptoClub lidmaatschap aan voor mensen die net dat ietsje meer willen.

Gratis events, wekelijkse livesessies, video opnames, markt updates, talks van onze beste crypto sprekers en véél meer!

Met ons CryptoClub lidmaatschap ben je in geen tijd een crypto expert.

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse Nederlandstalige nieuwsbrief en volg samen met duizenden andere Vlamingen alle berichtgeving rond crypto op de voet!

Kom naar onze events!

Niets leuker dan samenkomen met gelijkgestemden om te praten en bij te leren over crypto. Kom naar één van onze vele events en maak vrienden voor het leven!

Talks

Leer van de beste crypto sprekers uit heel Vlaanderen. De hotste topics in cryptoland passeren bij ons de revue.

Educatie

Spreek één van onze lesgevers aan en stel al jouw vragen. Wij staan op elke event voor jullie klaar!

Networking

Wist je dat 10% van de Vlamingen cryptocurrency bezit? Kom met hen in contact en deel ervaringen uit!

Wij zijn actief op alle socials!

Iedereen heeft tegenwoordig wel zijn favoriete platform om op de hoogte te blijven van zijn of haar favoriete organisaties, celebrities en media-outlets. Daarom staat DCA voor jou paraat op alle grote netwerken: Facebook, Instagram en LinkedIn. Bij ons krijg je – via al onze kanalen – dagelijks interessante nieuwsupdates, event aankondigingen en leuke content en wijsheden over crypto. Daarnaast hebben we exclusief voor onze cursisten ook een zeer actieve Whatsapp groep waar ze al hun vragen kwijt kunnen en ook als eerste op de hoogte gebracht worden over het belangrijkste nieuws uit de cryptowereld.

Leer van diverse experten

Wij geloven dat 1+1 gelijk kan zijn aan 3. Door ieder zijn of haar expertise te bundelen, kunnen wij de allerhoogste kwaliteit van educatie garanderen!

Leer op jouw eigen tempo

Niet iedereen heeft veel vrije tijd om een cursus te volgen. Anderen vinden dan weer dat alles te traag gaat...
Wij passen ons 100% aan jouw schema, niveau en tempo aan!

Word lid van onze community

Leer online of tijdens de lessen, evenementen, café's en bootcamps iedereen kennen, omring je met een netwerk van gelijkgezinden!

FAQ

We beantwoorden ook graag jouw vragen in een gratis adviesgesprek!

Heb je vragen over ons aanbod?

Crypto en blockchain technologie is here to stay. Geen twijfel meer over. Het is de nieuwe vorm van geld, en we zien steeds meer en meer toepassingen, adoptie en gebruikers wereldwijd toestromen. Overheden, banken, bedrijven en beleggingsfondsen beginnen ook al deel te nemen in deze nieuwe economie van de 21e eeuw. Waarom achterblijven als je nog steeds vroeg kunt zijn?

Absoluut niet! We staan nog maar aan het begin van deze revolutie, iets wat je duidelijk ziet als je crypto vandaag naast het internet van vroeger legt… We staan nu nog maar in het jaar 1998 als je het aantal gebruikers vergelijkt… Of nog simpeler gezegd: hoeveel mensen ken jij die met crypto bezig zijn? En hoeveel mensen ken jij in totaal?

Absoluut! We beginnen bij het begin, en bouwen langzaam verder tot je de kneepjes van het vak kent! We leggen alles in simpele taal uit, en begeleiden je stap voor stap!

Geen probleem! Wij passen ons 100% aan volgens jouw agenda en tempo. Wil je 1 les per week, prima! Wil je een volledige opleiding afronden in slechts enkele weken, ook dat kan geregeld worden!

Kort beantwoord: neen. We leggen alles in simpele taal uit, en op zich hoef je geen ingewikkelde stappen te ondernemen om veilig te investeren in crypto. Natuurlijk zul je gaandeweg wel bijleren over online veiligheid en tips, maar dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Dat hangt er natuurlijk van af wat jouw doelen zijn! Wil je enkel bijleren over Bitcoin, dan is de basisopleiding perfect voor jou! Interesseren andere cryptomunten jou ook en wil je leren gediversifieerd beleggen in blockchaintechnologie, dan is de crypto belegger ideaal! Wil je naast investeren in Bitcoin en altcoins ook leren grafieken lezen, actief handelen en de prijs leren voorspellen, dan is de Crypto Trader opleiding voor jou weggelegd!

Onze opleidingen zijn op maat en perfect afgestemd op jouw leervermogen, voorkennis en snelheid van begrip. Het is enorm belangrijk voor ons dat iedereen, zowel jong als oud, kan bijleren over de toekomst van geld!

Het aanschaffen van de cursus is een investering in jezelf. Wij doen er alles aan om jou de waarde van die investering dubbel en dik terug te geven in kennis en ervaring. Dit is niet alleen onbetaalbaar, maar kan jou ook enorm veel geld opbrengen en besparen in leerfouten. Nog steeds twijfels? Vraag zeker eens aan andere cursisten wat zij ervan vonden of bekijk onze testimonials!!

Omdat de tevredenheid van onze cursisten topprioriteit is, mag je binnen de 14 dagen jouw geld terug vragen als je niet tevreden bent van de kwaliteit van ons aanbod. Spoiler alert: dit is nog nooit gebeurd!

DCA is het grootste netwerk van lesgevers in Vlaanderen. De beste crypto experts zijn bij ons actief, en wij bieden de beste prijs kwaliteit aan van opleidingen in België. Bovendien zijn wij ook de geselecteerde partij om les te geven aan de senaat, het federaal parlement, en wordt onze mening vaak gevraagd in de media.

Zeker en vast! Al doende leert men, en dus zul je nog veel extra vragen hebben tijdens het investeren en handelen in cryptomunten. Daarom hebben wij een interactieve online community opgericht waar je terecht kunt met alle vragen. Ook geven wij hier extra livesessies, waar je alles kunt vragen en specifieke thema’s aan bod kunt laten komen!