Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Nieuws

Digital Currency Academy

Het laatste nieuws over Bitcoin & Crypto gebracht door DCA!

CZ vrijlating één maand uitgesteld

Changpeng Zhao, of CZ zoals de meeste mensen hem kennen, komt niet op 30 augustus uit de gevangenis. In plaats daarvan is zijn vrijlatingsdatum 29 september. Hij zit momenteel in Federal Correctional Institution Lompoc II, een federale gevangenis met lage beveiliging op drie uur rijden ten noorden van Los Angeles.

Lees verder »

Bittensor netwerk tijdelijk gepauzeerd na hack

De Bittensor blockchain werd vorige week woensdag gepauzeerd om de exploit te beperken, waarbij beveiligingsonderzoekers vermoedden dat er een wallet privésleutel lekte. Ten minste één wallet met een waarde van $ 8 miljoen aan TAO-tokens van het project werd geïmpacteerd.

Lees verder »

Bitcoin miners onder druk door lage opbrengsten

Bijna drie maanden na de halvering van Bitcoin hebben miners moeite om het hoofd boven water te houden en verlaten ze het netwerk. Vorige week zagen we een aanzienlijke daling van de Bitcoin hashrate, wat aangeeft dat velen hun mining installaties stopzetten, al dan niet tijdelijk.

Lees verder »

Kanav Kariya verlaat Jump Trading te midden van onderzoek

Kanav Kariya, die op 25-jarige leeftijd opklom van “intern” tot directeur van de cryptocurrency-divisie van Jump Trading, heeft het bedrijf verlaten. Zijn vertrek volgt op een rapport van de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission waarin de crypto-activiteiten van Jump worden onderzocht.

Lees verder »

GRATIS WEBINAR:
Leren investeren in Bitcoin & Crypto

Zondag 28 juli | 11u