Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

DCA Opleidingen

Digital Currency Academy opleidingen van Bitcoin beginner tot Crypto expert!

Leer het bos door de bomen zien.

Investeer in jezelf!

Onze cursisten investeren in hun toekomst...
Jij ook?

Digital Currency Academy leert en inspireert vooruitdenkende mensen hoe ze veilig kunnen investeren en handelen in Bitcoin en cryptocurrencies. Een persoonlijke aanpak staat centraal in ons leertraject.

We voorzien een opleiding en cursusmateriaal in het Nederlands, je kan ook tijdens en na de cursus rekenen op onze online community en evenementen om te blijven bijleren en jouw vragen te stellen.

Met ons team van 20+ lokale experts hebben wij de meest uitgebreide kennis in alle domeinen van de crypto wereld in de BeNeLux!

Geen idee welke opleiding het beste bij jou past? Boek hier een gratis adviesgesprek in met David om samen te kijken welke oplossing voor jou het beste is.

Op zoek naar een opleiding of cursus op maat? Geen probleem, laat ons iets weten!

Digital Currency Academy

Online opleidingen van starter tot expert!

Kies één van onze online opleidingen en stoom jezelf klaar voor de crypto innovaties van morgen.

Begin wanneer je wil met de cursus, beslis zelf over het tempo van de lessen via ons leerplatform en app!

1-on-1 opleidingen van starter tot expert!

Onze opleidingen worden persoonlijk op maat van jou opgesteld!
Begin wanneer je wil met de cursus, beslis zelf over het tempo van de lessen en spreek samen met jouw lesgevers af wanneer de lessen doorgaan!
Dit kan overdag, s’avonds, in het weekend, bij jouw thuis, online en op kantoor!

Keynote Speakers, Crypto Masterclasses & Company Training

Kies één van onze business formules en stoom je bedrijf klaar voor de fiscale, juridische en boekhoudkundige crypto innovaties van morgen.

Vind je de gewenste formule niet? Wij werken op maat voor jouw bedrijf!

Join onze community!

DCA Community

Digital Currency Academy voorziet een online en offline community!

Ben je opzoek naar ondersteuning aan het begin van je crypto avontuur, of juist nood aan meer down the rabbit hole? Wij bieden een platform voor beginners en gevorderden, bekijk ons aanbod!

Leer van diverse experten

Wij geloven dat 1+1 gelijk kan zijn aan 3. Door ieder zijn of haar expertise te bundelen, kunnen wij de allerhoogste kwaliteit van educatie garanderen!

Leer op jouw eigen tempo

Niet iedereen heeft veel vrije tijd om een cursus te volgen. Anderen vinden dan weer dat alles te traag gaat... Wij passen ons 100% aan jouw schema, niveau en tempo aan!

Word lid van onze community.

Leer tijdens de lessen, evenementen, café's of workshops iedereen kennen, en omring je met een netwerk van gelijkgezinden!

Heb je vragen over ons aanbod?

FAQ

We beantwoorden ook graag jouw vragen in een gratis adviesgesprek!

Crypto en blockchain technologie is here to stay. Geen twijfel meer over. Het is de nieuwe vorm van geld, en we zien steeds meer en meer toepassingen, adoptie en gebruikers wereldwijd toestromen. Overheden, banken, bedrijven en beleggingsfondsen beginnen ook al deel te nemen in deze nieuwe economie van de 21e eeuw. Waarom achterblijven als je nog steeds vroeg kunt zijn?

Absoluut niet! We staan nog maar aan het begin van deze revolutie, iets wat je duidelijk ziet als je crypto vandaag naast het internet van vroeger legt… We staan nu nog maar in het jaar 1998 als je het aantal gebruikers vergelijkt… Of nog simpeler gezegd: hoeveel mensen ken jij die met crypto bezig zijn? En hoeveel mensen ken jij in totaal?

Absoluut! We beginnen bij het begin, en bouwen langzaam verder tot je de kneepjes van het vak kent! We leggen alles in simpele taal uit, en begeleiden je stap voor stap!

Geen probleem! Wij passen ons 100% aan volgens jouw agenda en tempo. Wil je 1 les per week, prima! Wil je een volledige opleiding afronden in slechts enkele weken, ook dat kan geregeld worden!

Kort beantwoord: neen. We leggen alles in simpele taal uit, en op zich hoef je geen ingewikkelde stappen te ondernemen om veilig te investeren in crypto. Natuurlijk zul je gaandeweg wel bijleren over online veiligheid en tips, maar dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Dat hangt er natuurlijk van af wat jouw doelen zijn! Wil je enkel bijleren over Bitcoin, dan is de basisopleiding perfect voor jou! Interesseren andere cryptomunten jou ook en wil je leren gediversifieerd beleggen in blockchaintechnologie, dan is de crypto belegger ideaal! Wil je naast investeren in Bitcoin en altcoins ook leren grafieken lezen, actief handelen en de prijs leren voorspellen, dan is de Crypto Trader opleiding voor jou weggelegd!

Onze opleidingen zijn op maat en perfect afgestemd op jouw leervermogen, voorkennis en snelheid van begrip. Het is enorm belangrijk voor ons dat iedereen, zowel jong als oud, kan bijleren over de toekomst van geld!

Het aanschaffen van de cursus is een investering in jezelf. Wij doen er alles aan om jou de waarde van die investering dubbel en dik terug te geven in kennis en ervaring. Dit is niet alleen onbetaalbaar, maar kan jou ook enorm veel geld opbrengen en besparen in leerfouten. Nog steeds twijfels? Vraag zeker eens aan andere cursisten wat zij ervan vonden of bekijk onze testimonials!!

Omdat de tevredenheid van onze cursisten topprioriteit is, mag je binnen de 14 dagen jouw geld terug vragen als je niet tevreden bent van de kwaliteit van ons aanbod. Spoiler alert: dit is nog nooit gebeurd!

DCA is het grootste netwerk van lesgevers in Vlaanderen. De beste crypto experts zijn bij ons actief, en wij bieden de beste prijs kwaliteit aan van opleidingen in België. Bovendien zijn wij ook de geselecteerde partij om les te geven aan de senaat, het federaal parlement, en wordt onze mening vaak gevraagd in de media.

Zeker en vast! Al doende leert men, en dus zul je nog veel extra vragen hebben tijdens het investeren en handelen in cryptomunten. Daarom hebben wij een interactieve online community opgericht waar je terecht kunt met alle vragen. Ook geven wij hier extra livesessies, waar je alles kunt vragen en specifieke thema’s aan bod kunt laten komen!