Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Michael Saylor deelt wanneer hij Bitcoin zal verkopen

In een interview met BloombergTV zegt Michael Saylor, CEO van MicroStrategy, dat hij voor altijd Bitcoin zal kopen. De CEO gelooft al een tijdje in Bitcoin en zijn bedrijf is een van de grootste investeerders in de cryptocurrency.

In antwoord op een vraag over het nemen van winst op zijn Bitcoin en het mogelijk verkopen ervan, zegt Saylor: “Ik ga voor altijd de top kopen.” Hij voegt er verder aan toe: “Bitcoin is de exit-strategie, het is het sterkste bezit.”

Michael Saylor’s MicroStrategy Bitcoin is momenteel meer dan $10 miljard waard. Bovendien bereikten de holdings vorige week een ongerealiseerde winst van ongeveer $3,2 miljard. Saylor is al lange tijd een bull voor Bitcoin als de leidende cryptocurrency op de markt. Hierdoor heeft hij zijn bedrijf ertoe aangezet om in meer dan 190.000 BTC te investeren.

“Bitcoin is zojuist naar voren gekomen als een activaklasse van biljoenen dollars,” voegde Saylor in hetzelfde interview toe. Hij vergelijkt Bitcoin met de Magnificent 7 bedrijven, waaronder Apple en Google. Wat hij zegt dat deze bedrijven echter missen in vergelijking met Bitcoin, is dat BTC een beleggingscategorie is, terwijl Apple en Amazon bedrijven zijn. Bitcoin concurreert met goud en de S&P, waardoor kapitaal kan blijven binnenstromen, terwijl de Magnificent 7 plafonds heeft.