Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

BlackRock en NASDAQ zitten samen met SEC

Vermogensbeheerder BlackRock en Nasdaq beurs ontmoeten de SEC om de nieuwe Bitcoin ETF te bespreken, met als doel de Bitcoin-investeringen en de marktveiligheid te vergroten.

Vertegenwoordigers van deze grote financiële bedrijven BlackRock en Nasdaq hadden onlangs opnieuw een ontmoeting met de SEC. Er werd gemeld dat ze deze bijeenkomst hadden om te praten over de Bitcoin ETF van BlackRock. Deze Bitcoin spot ETF zal een nieuwe manier voorzien om via de aandelenmarkt in Bitcoin te investeren binnen de Verenigde Staten.

In de gepubliceerde memo in het rapport wordt beweerd dat ze de Nasdaq-regels voor het noteren van ETF’s hebben besproken, die belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat de ETF veilig en eerlijk functioneert. Enkele van deze regels omvatten toezicht- en nalevingsmaatregelen om de marktintegriteit en bescherming tegen frauduleuze activiteiten te waarborgen, vooral omdat de SEC zich zorgen maakt over de kansen op marktmanipulatie bij de handel in cryptocurrency. BlackRock heeft onlangs het Bitcoin ETF-voorstel bijgewerkt. In deze recente update hebben ze zich aangepast aan een optie voor contante aflossing om aan te sluiten bij wat de SEC verkiest.