Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Solana memecoins gaan helemaal los

Te midden van een dipje in de Bitcoin prijs, na de goedkeuring van de etf, maken Solana memecoins een comeback.Dogwifhat (WIF) nam de leiding, de prijs van WIF schoot namelijk met een duizelingwekkende snelheid naar 48 cent maar kwam daarna ook even hard weer naar beneden.
De twitter account van Franklin Templeton, een instituut in de traditionele financiële wereld, is blijkbaar helemaal mee met de crypto en maakte zelfs subtiele hints naar deze memecoin van een hond met een muts. Er blijken dus plots ook crypto degens in Wall Street aanwezig te zijn.
Naast WIF schoten ook andere meme tokens zoals USEDCAR, POPCAT en KPOP omhoog met procenten van meer dan 50%.

WIF – een memecoin met een muts

Deze opwinding zou niet alleen draaien rond memes. Het lijkt erop dat Solana Mobile’s aankondiging van de “Two” telefoon, opvolger van de Saga, die in 2025 wordt verwacht, opnieuw een goudkoorts heeft ontketend. Er gonzen geruchten over airdrops en voordelen voor kopers van de smartphone, net als enkele weken geleden bij de Saga-telefoon. De Saga was na een zeer moeilijke verkoop bij de start, dan plots op enkele dagen helemaal uitverkocht. Dit kwam mede door de Bonk airdrop die je ontving bij de koop van de smartphone, die bleek dan meer waard te zijn dan de prijs van de telefoon zelf.
Wil je zelf meer te weten komen over airdrops, neem een kijkje op onze DCA discord!

Het is wel duidelijk, memecoins zijn terug, en deze keer dragen ze mutsen.