Investeer in jezelf!

Onze cursisten investeerden in hun toekomst… Jij ook?
Leer het bos door de bomen zien.

Opleidingen

Digital Currency Academy leert en inspireert vooruitdenkende mensen hoe ze veilig kunnen investeren en handelen in cryptocurrencies. Een persoonlijke aanpak staat centraal.

Geen idee welke opleiding het beste bij jou past? Boek hier een gratis adviesgesprek in met David om samen te kijken welke oplossing voor jou het beste is.

Op zoek naar een opleiding op maat? Geen probleem, laat ons iets weten!

Start wanneer jij wil met onze workshop of 1-op-1 opleidingen!

Onze opleidingen worden altijd persoonlijk op maat van jou opgesteld! Begin wanneer je wil met de cursus, beslis zelf over het tempo van de lessen en spreek samen met jouw lesgevers af wanneer de specifieke lessen worden ingepland! Dit kan overdag, s’avonds, in het weekend, bij jou thuis, online en op kantoor!

Hier bij DCA hebben we maar 1 doel: jou zo goed mogelijk leren wat Bitcoin en cryptomunten zijn, en wat het niet is. En dat kan maar op 1 manier: volgens jouw tempo, niveau en op jouw voorwaarden.

Bitcoin Workshop

€550

(Excl. BTW)

In deze workshop leer je alles om aan de slag te gaan met Bitcoin! In de loop van een hele dag leggen we je uit hoe je Bitcoin kunt aankopen op een veilige manier. We beginnen door je mee te nemen doorheen het ontstaan van Bitcoin, langs de werking van ons monetair systeem, en verklaren we waarom Bitcoin blijft stijgen in prijs en wint aan populariteit.

Tijdens de namiddagsessie leren we je ook hoe je jouw Bitcoin maximaal kan beveiligen, zodat je op beide oren kan slapen met jouw investering! Het doel van deze workshop is om je de belangrijkste informatie mee te geven rond Bitcoin en je alle tools aan te reiken zodat je vlot Bitcoin kunt kopen, bewaren en verkopen! Deze workshop wordt gegeven in groepjes van 5 tot maximum 15 personen!

Structuur Workshop:

10u – 10u45: Geld vroeger en nu

11u – 12u30: Wat is Bitcoin

12u30-13u30: Lunch

13u30 – 14u30: Bitcoin kopen

14u30 – 15u30: Bitcoin veilig bewaren

15u30 – 16u30: Vragenuurtje

Crypto Belegger

€2997

(Excl. BTW)

In de crypto belegger cursus leer je alles om aan de slag te gaan met Bitcoin en altcoins! We beginnen met een grondige analyse van Bitcoin, om vervolgens verder te gaan met wat blockchain technologie nu werkelijk is en waarom deze revolutionaire technologie heeft gezorgd voor de opkomst van altcoins! Vervolgens leer je cryptomunten te analyseren, investeringstrategieën te bepalen en je eigen portofolio te beheren.

Het doel van deze cursus is om jou de kennis en het zelfvertrouwen te geven om zelf op ontdekkingstocht te gaan in de wondere wereld van cryptomunten!

Inclusief 6 maand Premium community toegang!

Structuur cursus:

  • 4 lessen ter plaatse (~2u per les)
  • 9 live online lessen (~1u per les)
  • 1 diepte sessie met een crypto expert (~2u)
Crypto Trader

€4460

(Excl. BTW)

In deze geavanceerde cursus leer je niet alleen alles om te investeren in cryptomunten, maar ook hoe je ze actief koopt en verkoopt! We beginnen met de volledige Crypto Belegger cursus, om daarna een volledig traject uit te stippelen en jou te leren hoe je Technische Analyse toepast! Er is geen voorkennis nodig. In een 1 op 1 benadering leer je hoe je: grafieken kunt analyseren, verschillende indicatoren kunt gebruiken, trends en patronen kunt herkennen, juiste aankoop en verkoop prijzen kunt bepalen van cryptomunten, welke tools en websites je best gebruikt, etc…

Het doel van deze cursus is om jou alle teugels in handen te geven om zowel te investeren als actief te handelen in cryptomunten op een veilige en doordachte manier!

Deze opleiding is ook beschikbaar als upgrade van onze ‘Crypto Belegger’ opleiding of indien je reeds voldoende voorkennis hebt!
In dit geval zal het verschil prijs in mindering gebracht worden uiteraard.

Inclusief 6 maand Premium community toegang!

Structuur cursus:

  • 10 lessen ter plaatse (~2u per les)
  • 9 live online lessen (~1u per les)
  • 1 diepte sessie met een crypto expert (~2u)
Join onze Discord community!

Discord

Digital Currency Academy voorziet een online en offline community, waarbij Discord de basis vormt voor onze online community.

Ben je opzoek naar ondersteuning aan het begin van je crypto avontuur, of juist nood aan meer down the rabbit hole? Wij bieden een platform voor beginners en gevorderden, bekijk ons aanbod!

Leer van diverse experten

Wij geloven dat 1+1 gelijk kan zijn aan 3. Door ieder zijn of haar expertise te bundelen, kunnen wij de allerhoogste kwaliteit van educatie garanderen!

Leer op jouw eigen tempo

Niet iedereen heeft veel vrije tijd om een cursus te volgen. Anderen vinden dan weer dat alles te traag gaat... Wij passen ons 100% aan jouw schema, niveau en tempo aan!

Word lid van onze community.

Leer tijdens de lessen, evenementen, café's of workshops iedereen kennen, en omring je met een netwerk van gelijkgezinden!

Heb je vragen over ons aanbod?

FAQ

We beantwoorden ook graag jouw vragen in een gratis adviesgesprek!

Crypto en blockchain technologie is here to stay. Geen twijfel meer over. Het is de nieuwe vorm van geld, en we zien steeds meer en meer toepassingen, adoptie en gebruikers wereldwijd toestromen. Overheden, banken, bedrijven en beleggingsfondsen beginnen ook al deel te nemen in deze nieuwe economie van de 21e eeuw. Waarom achterblijven als je nog steeds vroeg kunt zijn?

Absoluut niet! We staan nog maar aan het begin van deze revolutie, iets wat je duidelijk ziet als je crypto vandaag naast het internet van vroeger legt… We staan nu nog maar in het jaar 1998 als je het aantal gebruikers vergelijkt… Of nog simpeler gezegd: hoeveel mensen ken jij die met crypto bezig zijn? En hoeveel mensen ken jij in totaal?

Absoluut! We beginnen bij het begin, en bouwen langzaam verder tot je de kneepjes van het vak kent! We leggen alles in simpele taal uit, en begeleiden je stap voor stap!

Geen probleem! Wij passen ons 100% aan volgens jouw agenda en tempo. Wil je 1 les per week, prima! Wil je een volledige opleiding afronden in slechts enkele weken, ook dat kan geregeld worden!

Kort beantwoord: neen. We leggen alles in simpele taal uit, en op zich hoef je geen ingewikkelde stappen te ondernemen om veilig te investeren in crypto. Natuurlijk zul je gaandeweg wel bijleren over online veiligheid en tips, maar dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Dat hangt er natuurlijk van af wat jouw doelen zijn! Wil je enkel bijleren over Bitcoin, dan is de basisopleiding perfect voor jou! Interesseren andere cryptomunten jou ook en wil je leren gediversifieerd beleggen in blockchaintechnologie, dan is de crypto belegger ideaal! Wil je naast investeren in Bitcoin en altcoins ook leren grafieken lezen, actief handelen en de prijs leren voorspellen, dan is de Crypto Trader opleiding voor jou weggelegd!

Onze opleidingen zijn op maat en perfect afgestemd op jouw leervermogen, voorkennis en snelheid van begrip. Het is enorm belangrijk voor ons dat iedereen, zowel jong als oud, kan bijleren over de toekomst van geld!

Het aanschaffen van de cursus is een investering in jezelf. Wij doen er alles aan om jou de waarde van die investering dubbel en dik terug te geven in kennis en ervaring. Dit is niet alleen onbetaalbaar, maar kan jou ook enorm veel geld opbrengen en besparen in leerfouten. Nog steeds twijfels? Vraag zeker eens aan andere cursisten wat zij ervan vonden of bekijk onze testimonials!!

Omdat de tevredenheid van onze cursisten topprioriteit is, mag je binnen de 14 dagen jouw geld terug vragen als je niet tevreden bent van de kwaliteit van ons aanbod. Spoiler alert: dit is nog nooit gebeurd!

DCA is het grootste netwerk van lesgevers in Vlaanderen. De beste crypto experts zijn bij ons actief, en wij bieden de beste prijs kwaliteit aan van opleidingen in België. Bovendien zijn wij ook de geselecteerde partij om les te geven aan de senaat, het federaal parlement, en wordt onze mening vaak gevraagd in de media.

Zeker en vast! Al doende leert men, en dus zul je nog veel extra vragen hebben tijdens het investeren en handelen in cryptomunten. Daarom hebben wij een interactieve online community opgericht waar je terecht kunt met alle vragen. Ook geven wij hier extra livesessies, waar je alles kunt vragen en specifieke thema’s aan bod kunt laten komen!