Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Crypto Voor bedrijven

Digital Currency Academy

Wij leren je alles over Bitcoin & Crypto van beginner tot expert!

Keynote speaker

Heb je interesse om een professionele crypto specialist aan het woord te laten op je eigenste event, beleggingsclub of bij je bedrijf? Wij hebben de beste crypto sprekers van Vlaanderen ter beschikking! Kies uit één van onze packages (Bitcoin Basic, Business BItcoin, NFT) en laat je informeren over de laatste stand van zaken op het vlak van cryptocurrency.

DCA Keynote Speaker:
  • Presentatie van 1,5 uur
  • Inhoud afhankelijk van vraag

Crypto Masterclass

Wens je een dagopleiding bij je bedrijf voor 50 personen of meer? Tijdens onze Crypto Masterclass nemen onze beste crypto deskundigen je mee op sleeptouw doorheen alle relevante crypto topics. We bespreken alle risico's, valkuilen én mogelijkheden die deze ontluikende industrie typeren. Zowel formules van halve en hele dagen zijn mogelijk.

DCA Crypto Masterclass:
  • Dagopleiding van halve of volledige dag
  • 50 personen en meer

In-company Training

Tijdens deze hands-on dagopleiding bij je bedrijf voor 5-15 personen leren we je aan hoe je veilig Bitcoin kan aankopen én bewaren. Bovendien bekijken we welke tools het best bij je passen om je eerste stappen te zetten in de wereld van crypto. Tenslotte waken we er ook over dat je steeds de correcte theoretische bagage ter beschikking hebt om doordacht te werk te gaan.

DCA In-company Training:
  • Dagopleiding van ~6 uur
  • 5-15 personen

Crypto Investeren

Interesse om met je bedrijf op een doordachte en veilige manier te investeren in cryptocurrencies? Wij begeleiden bedrijfsleiders met een in-house expert om je bedrijf op het juiste spoor te zetten. Alle belangrijke zaken komen aan bod zoals keuze van platformen, wallets, portfolio beheer, technische aspecten en natuurlijk ook legale en fiscale zaken op een rijtje zetten samen met onze partners. Contacteer ons voor meer infomatie omtrent crypto investeren als bedrijf!
Wij bieden géén financieel advies!

DCA Investing Consultancy:
  • Consultering van halve of volledige dag
  • Inhoud afhankelijk van vraag

Stel ons al jouw vragen!

+32 472 99 71 67

hallo@digitalcurrencyacademy.be