Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Larry Fink: “Toenemende vraag naar cryptocurrency is vlucht naar kwaliteit!”

Larry Fink, CEO van BlackRock, merkt een toenemende vraag naar cryptocurrency onder zijn klanten op en benadrukt de wereldwijde interesse in digitale activa. Hoewel hij geen commentaar gaf op de aanvraag van BlackRock voor een spot bitcoin ETF, schreef Fink de recente crypto-rally toe aan een “vlucht naar kwaliteit” te midden van mondiale onzekerheden, waaronder het Israëlisch conflict en zorgen over terrorisme. Hij zag dit ook als een voorbeeld van de “opgekropte interesse in crypto.”

BlackRock, een belangrijke vermogensbeheerder, wacht op de beslissing van de SEC over de mogelijke uitgifte van een bitcoin spot ETF, wat wijst op het toenemende belang van cryptocurrencies in de traditionele financiële sector, gezien beleggers blootstelling zoeken aan deze activaklasse volgens de CEO van BlackRock.

Nieuws

Blast, de nieuwe L2, knalt naar $500 miljoen in TVL

Blast, de nieuwste liefde van crypto-twitter, maakt furore als een Ethereum Layer 2 (L2) netwerk. L2’s fungeren als schaling oplossing voor transacties op Ethereum, waarbij snelheid en betaalbaarheid centraal staan. Opgericht door “Pacman,” het brein achter Blur, een toonaangevende NFT-marktplaats, wist Blast $20 miljoen op

LEES VERDER »

SEC spant rechtszaak aan tegen Kraken

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft juridische stappen ondernomen tegen Kraken, een cryptocurrency-exchange, waarbij wordt beweerd dat deze fondsen van klanten vermengde en opereerde zonder de juiste registratie als effectenbeurs, makelaar, dealer of clearingbureau.

LEES VERDER »

Het beste, CZ

Beste CZ, Nu het nieuws van je aftreden als CEO bij Binance ons bereikt, voelt de crypto-gemeenschap een mix van emoties. Jouw reis, gekenmerkt door veerkracht en innovatie, was werkelijk buitengewoon. Vanaf de prille dagen van crypto heb je Binance weten op te tillen van

LEES VERDER »