Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Grayscale verslaat SEC met een historische juridische overwinning!

Grayscale behaalde een mooie overwinning bij Het Hof van Beroep voor het D.C. Circuit, in het geschil met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) over de omzetting van de Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) in een spot Bitcoin ETF.
Deze uitspraak is een mijlpaal die een positieve impuls geeft aan Bitcoin en de hangende spot ETF’s. De rechtbank heeft bevestigd dat de eerdere afwijzing van de SEC “arbitrair en willekeurig” was, waardoor de SEC nu gedwongen wordt om de aanvraag van Grayscale opnieuw te overwegen. Dit opent de deur voor een  juridisch heldere positieve toekomst voor Bitcoin en de spot ETF’s in de Verenigde Staten. Grayscale staat klaar om samen te werken met de SEC om deze verandering te bewerkstelligen en Bitcoin investeerders kunnen hiervan profiteren.
Dit wordt dan ook algemeen beschouwd als een zeer positieve zaak voor de hele crypto industrie.

Nieuws

Blast, de nieuwe L2, knalt naar $500 miljoen in TVL

Blast, de nieuwste liefde van crypto-twitter, maakt furore als een Ethereum Layer 2 (L2) netwerk. L2’s fungeren als schaling oplossing voor transacties op Ethereum, waarbij snelheid en betaalbaarheid centraal staan. Opgericht door “Pacman,” het brein achter Blur, een toonaangevende NFT-marktplaats, wist Blast $20 miljoen op

LEES VERDER »

SEC spant rechtszaak aan tegen Kraken

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft juridische stappen ondernomen tegen Kraken, een cryptocurrency-exchange, waarbij wordt beweerd dat deze fondsen van klanten vermengde en opereerde zonder de juiste registratie als effectenbeurs, makelaar, dealer of clearingbureau.

LEES VERDER »

Het beste, CZ

Beste CZ, Nu het nieuws van je aftreden als CEO bij Binance ons bereikt, voelt de crypto-gemeenschap een mix van emoties. Jouw reis, gekenmerkt door veerkracht en innovatie, was werkelijk buitengewoon. Vanaf de prille dagen van crypto heb je Binance weten op te tillen van

LEES VERDER »