DCA Premium

Digital Currency Academy voorziet extra selectieve Premium content via Discord en email!

Beste cryptocontent in het Nederlands

Digital Currency Academy voorziet een extra Premium segment via Discord.
Topklasse content geschikt voor Bitcoin beginners tot Crypto experts!

Leer het op je eigen tempo

De cryptowereld staat nooit stil, de vooruitgang zit in een stroomversnelling.
Daarom kun je rekenen op onze online community om steeds te bij te leren en jouw vragen te stellen.

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste crypto primeurs?
Dan is Discord Premium iets voor jou!

Nog geen lid van onze gratis DCA Discord community?
Klik hier om onze server te joinen!

Premium Planning

Premium Content

Livesessies

Wekelijkse video livesessies door onze community managers.

Opnames

Video opnames van onze livesessies en gast sprekers.

Marktrapporten

Ontvang elke maand uitgebreide marktrapporten per mail en via Discord.

Marktupdates

Bekijk elke week verkorte marktupdates via Discord.

Signalen

Lange termijn signalen voor top en bottom zones aan te geven van de crypto markt.

Gems

Medium en small cap gem signalen, waarbij we zorgvuldig projecten selecteren met enorm groei potentieel.

Resources

Premium geselecteerde resources, top-shelf bronnen voor investeerders en traders.

Talks

Presentaties en voorstellingen van onze sprekers op events zoals ons Crypto Café.

Support

Problemen met crypto gerelateerde zaken zoals gebruik van platformen, devices, ..? Vraag hulp bij onze community managers.

DCA PREMIUM MEMBERSHIP

BEAR MARKET KORTING!
49
24 per maand
  • MAANDELIJKS DCA PREMIUM SUBSCRIPTION

DCA PREMIUM MEMBERSHIP

BEAR MARKET KORTING!
490
240 per jaar
  • JAARLIJKSE DCA PREMIUM SUBSCRIPTION

Download onze Discord handleiding hier.

DCA Premium Affiliate Programma

Bouw mee aan onze community

Help mee aan de verdere groei van de grootste crypto community van België.

Permanente fee

Krijg permanent 5% fee voor elk lid die zich inschrijft via jouw eigen link!

Win prijzen

Maak kans op onze DCA goodies zoals T-shirts, hoodies, Bitcoin cadeaubonnen en meer!

Wil jij DCA Ambassadeur worden?

Verwijs je vrienden en familie door naar onze Discord Premium en ontvang een fee van 5%!

Leer van diverse experten

Wij geloven dat 1+1 gelijk kan zijn aan 3. Door ieder zijn of haar expertise te bundelen, kunnen wij de allerhoogste kwaliteit van educatie garanderen!

Leer op jouw eigen tempo

Niet iedereen heeft veel vrije tijd om een cursus te volgen. Anderen vinden dan weer dat alles te traag gaat... Wij passen ons 100% aan jouw schema, niveau en tempo aan!

Word lid van onze community

Leer online of tijdens de lessen, evenementen, café's rn workshops iedereen kennen, omring je met een netwerk van gelijkgezinden!

Heb je vragen over ons aanbod?

FAQ

We beantwoorden ook graag jouw vragen in een gratis adviesgesprek!

Crypto en blockchain technologie is here to stay. Geen twijfel meer over. Het is de nieuwe vorm van geld, en we zien steeds meer en meer toepassingen, adoptie en gebruikers wereldwijd toestromen. Overheden, banken, bedrijven en beleggingsfondsen beginnen ook al deel te nemen in deze nieuwe economie van de 21e eeuw. Waarom achterblijven als je nog steeds vroeg kunt zijn?

Absoluut niet! We staan nog maar aan het begin van deze revolutie, iets wat je duidelijk ziet als je crypto vandaag naast het internet van vroeger legt… We staan nu nog maar in het jaar 1998 als je het aantal gebruikers vergelijkt… Of nog simpeler gezegd: hoeveel mensen ken jij die met crypto bezig zijn? En hoeveel mensen ken jij in totaal?

Absoluut! We beginnen bij het begin, en bouwen langzaam verder tot je de kneepjes van het vak kent! We leggen alles in simpele taal uit, en begeleiden je stap voor stap!

Geen probleem! Wij passen ons 100% aan volgens jouw agenda en tempo. Wil je 1 les per week, prima! Wil je een volledige opleiding afronden in slechts enkele weken, ook dat kan geregeld worden!

Kort beantwoord: neen. We leggen alles in simpele taal uit, en op zich hoef je geen ingewikkelde stappen te ondernemen om veilig te investeren in crypto. Natuurlijk zul je gaandeweg wel bijleren over online veiligheid en tips, maar dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Dat hangt er natuurlijk van af wat jouw doelen zijn! Wil je enkel bijleren over Bitcoin, dan is de basisopleiding perfect voor jou! Interesseren andere cryptomunten jou ook en wil je leren gediversifieerd beleggen in blockchaintechnologie, dan is de crypto belegger ideaal! Wil je naast investeren in Bitcoin en altcoins ook leren grafieken lezen, actief handelen en de prijs leren voorspellen, dan is de Crypto Trader opleiding voor jou weggelegd!

Onze opleidingen zijn op maat en perfect afgestemd op jouw leervermogen, voorkennis en snelheid van begrip. Het is enorm belangrijk voor ons dat iedereen, zowel jong als oud, kan bijleren over de toekomst van geld!

Het aanschaffen van de cursus is een investering in jezelf. Wij doen er alles aan om jou de waarde van die investering dubbel en dik terug te geven in kennis en ervaring. Dit is niet alleen onbetaalbaar, maar kan jou ook enorm veel geld opbrengen en besparen in leerfouten. Nog steeds twijfels? Vraag zeker eens aan andere cursisten wat zij ervan vonden of bekijk onze testimonials!!

Omdat de tevredenheid van onze cursisten topprioriteit is, mag je binnen de 14 dagen jouw geld terug vragen als je niet tevreden bent van de kwaliteit van ons aanbod. Spoiler alert: dit is nog nooit gebeurd!

DCA is het grootste netwerk van lesgevers in Vlaanderen. De beste crypto experts zijn bij ons actief, en wij bieden de beste prijs kwaliteit aan van opleidingen in België. Bovendien zijn wij ook de geselecteerde partij om les te geven aan de senaat, het federaal parlement, en wordt onze mening vaak gevraagd in de media.

Zeker en vast! Al doende leert men, en dus zul je nog veel extra vragen hebben tijdens het investeren en handelen in cryptomunten. Daarom hebben wij een interactieve online community opgericht waar je terecht kunt met alle vragen. Ook geven wij hier extra livesessies, waar je alles kunt vragen en specifieke thema’s aan bod kunt laten komen!