Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Chainlink x DCA

Partner Event Antwerpen

Donderdag 11 april

Info

Partner Event Antwerpen

Chainlink x DCA

Dit event is gratis toegankelijk voor iedereen en zal plaatsvinden in Antwerpen. 

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt voor dit exclusief event, reserveer snel!

Ticket

Al onze events gratis bijwonen?
World lid van CryptoClub!

Chainlink x DCA

We starten dit Chainlink partnership event met een receptie waarbij je een drankje en hapjes krijgt.

Het vervolg is een panelgesprek over Chainlink met de grootste crypto persoonlijkheden van België en Nederland: Quinten François en Michaël Van De Poppe met onze eigenste Adriaan Van Erps.
Je zal hier alles leren over deze gekende cryptomunt: de use-cases en waar het naartoe gaat en ook de longterm visie van dit crypto-project.

Daarnaast kom je in contact met industry experts van Digital Currency Academy en uiteraard de special guests van deze avond om al jouw vragen te kunnen stellen op het netwerking moment na het panelgesprek.

Wat zal je leren?

Oracle netwerk

Wat is Chainlink?

Use cases Chainlink

Long term visie LINK

Fundamentele Analyse LINK

Ontmoet de experts

Deze specialisten uit ons team van experts zullen je bijstaan in deze sessie om je eerste stappen te zetten in de wereld van digitale munten.

Quinten François

Auteur, crypto influencer, Investor, Entrepreneur, Content creator, advisor, Co-Founder Where-AT

Op 16-jarige leeftijd begon Quinten met beleggen in aandelen. Hij maakt sinds 2017 mensen wegwijs in het crypto-universum via zijn invloedrijke YouTube-kanaal ‘Young And Investing’. Hij is een gerespecteerde en veelgevraagde influencer in de cryptowereld. Hij schreef daarom ook de crypto bestseller ‘De Bitcoin Revolutie’ in samenwerking met Uitgeverij Lannoo en is ondertussen co-founder van een boeiende cryptostart-up genaamd Where-At. 

Michaël Van De Poppe

Crypto Influencer, Entrepreneur, Investor, CEO & Founder MN Trading BV

Michaël is een Nederlandse crypto analist en influencer. Hij is ook CEO en Founder van MN Trading BV.

Zijn grootste kracht ligt in het aanbieden van doorlopende inhoud op de cryptocurrency-markten, met als doel handelaars en investeerders te helpen meer inzicht op te doen over deze interessante wereld van Web3.

Adriaan Van Erps

DCA Web3 specialist

Gepassioneerd door digitale innovatie en software, met een focus op Bitcoin en Web3 platformen als Ethereum, Avalanche en Solana. Adriaan is sinds begin 2017 actief als cryptotrader, zowel op centralized exchanges als on-chain en heeft door de jaren heen een ruime en diepgaande kennis opgebouwd rond Bitcoin en cryptocurrencies.

Kevin Landegent

Web3 community manager, Chainlink advocate & Data Scientist

Kevin heeft verschillende evenementen georganiseerd voor Chainlink Labs om hun aanwezigheid en community  te vergroten. Hij heeft als Chainlink Advocate ook meerdere online seminars georganiseerd.

Schrijf je in voor dit event!