Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

MiCA & Alpha

Crypto Café Gent

Vrijdag 3 Mei

Info

Crypto Café Gent

MiCA Regulatie & Alpha Hunting

Dit event is toegankelijk voor iedereen en zal plaatsvinden in Gent.

De toegang is gratis voor leden van onze CryptoClub!

Ticket

Al onze events gratis bijwonen?
World lid van CryptoClub!

MiCA Regulatie

Je leert over de MiCA crypto regulatie in Europa en EU, wat ons te wachten staat en wat de impact is.
Daarnaast gaan we de regelgeving in Europa vergelijken met landen binnen en buiten de EU.

Alpha Hunting

Je zal leren wat 'alpha' betekent in de cryptomarkt, hoe je deze informatie binnen de cryptomarkt opspoort om deze in je voordeel te gebruiken.

Leer hoe je de markt overstijgt en mooie rendementen kan behalen door voor de massa in de cryptomarkt kan voor zijn door het gebruik van alpha markt informatie.

Wat zal je leren?

Regelgeving crypto EU landen​

MiCA EU crypto regulatie

Regelgeving in Europa vergelijken

Alpha zoeken & gebruiken

Alpha leren herkennen & bronnen

Ontmoet de experts

Deze specialisten uit ons team van experts zullen je bijstaan in deze sessie om je eerste stappen te zetten in de wereld van digitale munten.

Frank Hoogendijk

Advocaat, Web3 Jurist, legaltech specialist

Frank adviseert als Web3 jurist regelmatig start/scale-ups en investeerders over een breed scala aan juridische vraagstukken zoals (internationale) bedrijfsstructuren, financieringen en de MiCA regelgeving. Bovendien leidt Frank ook de Web3-praktijk, die gebruik maakt van de multidisciplinaire kennis van OC op het gebied van ondernemingsrecht, financiële regelgeving, belastingen, IP/IT en handelsrecht. Hij adviseert regelmatig over tokengenererende evenementen, het opzetten en beheren van DAO, NFT’s en smart contracts in het algemeen. Hij schreef verschillende publicaties, variërend van artikelen in toonaangevende Belgische juridische tijdschriften tot een van de belangrijkste delen over smart contracts in België.

Kevin Robbens

CTO Digital Currency Academy
Web 3.0, Crypto & Trading Expert

Kevin heeft jarenlange ervaring als leidinggevende bij software ontwikkeling en automatisatie, en heeft een diepgaand begrip van de cryptomarkt. Hij weet als geen ander cryptoprojecten technisch door te lichten, en is ook expert op het gebied van technische analyse.  Kevin waakt over onze online community en geeft vaak inzichtrijke livesessies. Hij geeft ook deepdive keynotes over wat er in de crypto wereld speelt en geen enkele vraag schrikt hem af.

Schrijf je in voor dit event!