Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Crypto Community Event

DCA CRYPTO APERO

ZONDAG 26 MEi

Info

DCA Crypto Apero

Workshops voor beginners en gevorderden te Leeflank

Digital Currency Academy of kort DCA is het grootste opleidingsplatform in België inzake financiële geletterdheid en crypto! Wij organiseren jaarlijks tal van events in binnen- en buitenland waarbij we mensen inspireren en opleiden over de wondere wereld van cryptocurrencies en Web3.

Dit event is toegankelijk voor iedereen en zal plaatsvinden in Lede.

Uitzonderlijk €17 korting voor leden van onze CryptoClub!

Ticket

Al onze events gratis bijwonen?
World lid van CryptoClub!

DCA Crypto Apero

Het Crypto Apero event is weliswaar hét crypto community event waar we mensen het meest in de watten leggen! Zowel als beginner of als doorwinterde cryptokenner ben je hier aan het juiste adres om op een onvergetelijk manier bij te leren over crypto.

Wat zal je leren?

Markt cycli herkennen

Crypto onchain trading

Crypto staking

Crypto portfolio management

Veilig kopen en bewaren van crypto

Ontmoet de experts

Deze specialisten uit ons team van experts zullen je bijstaan in deze sessie om je eerste stappen te zetten in de wereld van digitale munten.

Kevin Robbens

CTO Digital currency academy
WEB 3.0, CRYPTO & TRADING EXPERT

Kevin heeft jarenlange ervaring als leidinggevende bij software ontwikkeling en automatisatie, en heeft een diepgaand begrip van de cryptomarkt. Hij weet als geen ander cryptoprojecten technisch door te lichten, en is ook expert op het gebied van technische analyse.  Kevin waakt over onze online community en geeft vaak inzichtrijke livesessies. Hij geeft ook deepdive keynotes over wat er in de crypto wereld speelt en geen enkele vraag schrikt hem af.

Surprise guest


Wat kun je verwachten?

1. Workshops voor Beginners en Gevorderden:
Of je nu nieuw bent in de wereld van cryptocurrency of een doorgewinterde crypto-enthousiasteling, we hebben voor ieder wat wils. Onze deskundige sprekers van DCA zullen workshops geven die zijn afgestemd op zowel beginners als gevorderden, zodat je meer kunt leren over dit spannende financiële landschap. Kies dus op voorhand goed jouw ticket "Beginner" of "Gevorderden" en wij begeleiden jou veilig in de wereld van de digitale munten.


2. Verkenning van Leeflank:
Tijdens je bezoek op Domein Leeflank krijg je de kans om de prachtige omgeving van het wijndomein te verkennen. Geniet van een ontspannen rondleiding door de wijngaarden en leer meer over de kunst van het wijn maken terwijl je de adembenemende landschappen bewondert.


3. Netwerken met gelijkgestemden:
Ontmoet andere crypto-liefhebbers en deel jouw passie voor Crypto, NFT's en Web3. Dit evenement is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en ideeën te bespreken op een inspirerende, prachtige locatie. Je gaat er natuurlijk ook in gesprek met onze Crypto experten en andere crypto enthousiasten uit onze community.


4. Proevertjes en Wine-Tasting:
Geniet van een scala aan heerlijke proevertjes terwijl je de verschillende wijnen van Leeflank proeft. Laat je smaakpapillen verwennen en ontdek de perfecte combinatie van wijn, bier en hapjes.


Hoe kun je meedoen?

Dit evenement is toegankelijk voor iedereen, maar wees er snel bij voor tickets vanwege de beperkte beschikbaarheid.

Mis deze unieke kans niet om te leren, te verkennen en te genieten op het Crypto Apero op Domein Leeflank. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring!


LET’S HAVE SOME FUN!

Wij willen iedereen uit onze community de kans geven om aanwezig te zijn, maar onze community wordt elke dag groter... dus wees er snel bij en mis dit event zeker niet!

Tickets aan €49 voor niet-leden. Ben je lid van CryptoClub? Dan zijn de tickets aan slechts €32 per persoon.

Schrijf je in voor dit event!