Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Partnership Everest Law

Het is al jaren koffiedik kijken wat betreft het wettelijke en fiscale kader van Bitcoin en andere cryptocurrencies en daar willen samen met Everest Law iets aan doen!

Hoewel er nog steeds geen faire en duidelijke richtlijnen bestaan (zoals in Nederland bijvoorbeeld wel het geval is) willen we er toch voor zorgen dat onze cursisten op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen op fiscaal vlak in België EN Europa.

Om dit mogelijk te maken gaan we in zee met de Vlaamse law firm gigant Everest law. Niet alleen is hun expertise op het vlak van fiscaliteit en crypto compleet uniek in Vlaanderen, ze worden bovendien bijgestaan door de grootste expert fiscale innovatie in België: professor Méhdi Zagheden.

Buiten het adviseren van bedrijven m.b.t. digitale innovatie publiceert Everest ook een zeer toegankelijke tweewekelijkse nieuwsbrief met alle relevantie ontwikkelingen betreffende het steeds wijzigende fiscale kader omtrent cryptocurrencies. Schrijf je alvast in voor hun nieuwsbrief en lees hieronder hun uitgebreide gastcolumn over crypto en erfenissen!