Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

DCA Partners

Digital Currency Academy staat voor educatie ondersteuning en dienstverlening. Samenwerking is dan ook niet vreemd. DCA werkt nauw samen met tal van partners.

Handelsplatform

Bitvavo

Bitvavo is veruit het beste handelsplatform van de lage landen. Gebruiksvriendelijk, Nederlandstalig, lage fee’s en bovendien bieden ze een innovatief depositogarantiestelsel aan tot maar liefst 100.000 euro! Ga aan de slag met Bitvavo via deze link.

Screenshot from 2022-02-22 14-06-01
Law Firm

Everest, Tax & Innovation

De expertise van het advocatenkantoor Everest op het vlak van crypto en fiscaliteit is werkelijk uniek in Vlaanderen. Bovendien worden ze bijgestaan door de grootste deskundige fiscale innovatie in gans Belgie: Professor Médhi Zagheden.

unnamed
Columnist - Youtuber

Madelon Vos (NL)

Madelon Vos is een Nederlandse YouTuber, Presentatrice, Technisch Analist, trader en columnist. Ze is de laatse jaren uitgegroeid tot één van de grootste Bitcoin en cryptocurrency bekendheden van Nederland.

ngrave-zero-hardware-wallet-veiligst-review-1
Crypto security company

NGRAVE

NGRAVE is een Belgisch crypto security bedrijf met een specialisatie in hardware wallets. In 2021 brachten ze hun ‘flagship product’ op de markt; de NGRAVE Zero. Dit is de enigste wallet ter wereld met een security certificaat van de hoogste graad (EAL7).

Wij omringen ons met de beste adviseurs..

Onze Adviesraad

 Wij geloven sterk in levenslang leren en open communicatie. Daarom stellen wij een sterke adviesraad samen om continu op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen

QuintenFrancois
Young & Investing

Quinten François

Quinten is één van de grootste crypto influencers ter wereld. Als expert fundamentele analyse heeft hij zijn brand Young and Investing uitgebouwd tot een ware community op zowel Youtube als Twitter. Quinten is tevens auteur van het bestselling boek de Bitcoin (R)evolutie!
tom
ING Bank

Tom De Block

Tom kent als solution architect de wereld van databases, innovatie en interoperabiliteit als zijn broekzak. Hij is chairman van verschillende innoverende toepassingen rond data die de wereld een betere plek proberen te maken, en transparantie en souvereniteit terugbrengen naar het volk.

RubenMerre
CEO NGRAVE

Ruben Merre

Ruben is oprichter en CEO van één van de meest belovende hardware wallets ter wereld. Met een stevige achtegrond in de financiële wereld besliste hij om er samen met zijn ijzersterk team voor te zorgen dat wij onze cryptomunten veilig kunnen bewaren in een gebruiksvriendelijke kluis.
RobVanKranenburg1
Founder of #Iot Council

Rob van Kranenburg

Rob is een wereldwijde thought leader op het gebied van Internet of Things, digitale privacy en online identiteit. Als oprichter van IoT council en begeester van Iotday helpt hij mee onze digitale vrijheid te bewaken. Rob is tevens onze office manager in ons kantoor in Gent!