Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Wat is tokenization?

Tokenization of het gebruik van tokens is een proces waarbij een vorm van activa wordt omgezet in een token die verplaatst, opgeslagen of vastgelegd kan worden op een blockchain. In 2021 zagen we reeds de opkomende trend rond Play-To-Earn games waar je tokens kan verdienen door te gamen.

We zien ook projecten als Metis (MTS) waar studenten vaardigheden oppikken die de industrie nodig heeft, studenten kunnen dus geld verdienen terwijl ze studeren. Om MTS-tokens te verkrijgen, moeten gebruikers mijlpalen in hun online cursussen voltooien. Een gedecentraliseerd onderwijs/ blockchain-platform waar studenten kunnen worden gestimuleerd om nieuwe cruciale vaardigheden te leren waar veel vraag naar is in de economie.

Een ander voorbeeld is BBS market, een nieuw forum waar iemand jouw post kan kopen als NFT en waar je dus betaald kan worden om te posten, een soort Reddit platform.

Fan tokens brengen het intellect van oa. de voetbal supporters naar de crypto wereld en wie weet richten ze zich op grotere projecten in de crypto omgeving.

Kortom, als crypto gebruiker staan we aan het begin van een nieuw model van een ‘tokenized’ samenleving.

GRATIS WEBINAR:
Veilig leren investeren in Bitcoin & Crypto

Zaterdag 13 juli - 11u