Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Solana Mobile bereikt meer dan 100.000 preorders voor Chapter 2 smartphone

Solana Mobile heeft een opmerkelijke mijlpaal bereikt met zijn “Chapter 2” smartphone, die in iets minder dan een maand meer dan 100.000 pre-orders heeft overschreden, wat neerkomt op een verbijsterende $45 miljoen dollar aan verkopen. Solana Mobile zal zijn tweede crypto smartphone begin 2025 op de markt lanceren.

De verkoop van de eerste Solana smartphone kende een traag begin, waarbij het bijna een jaar duurde om 20.000 eenheden te verkopen. De overweldigende vraag naar het tweede apparaat benadrukt echter de groeiende interesse in crypto-geïntegreerde technologie. Met aangepaste functies ontworpen voor snelle en frictieloze crypto-transacties, streeft Solana Mobile ernaar zich te onderscheiden in een markt gedomineerd door techgiganten zoals Apple en Google.

Deze mooie pre-ordercijfers bieden niet alleen een aanzienlijke financiële impuls, maar signaleren ook een groeiende gebruikersbasis die geïnteresseerd is in het ecosysteem van Solana. Deze toestroom van gebruikers kan ontwikkelaars aantrekken om apps en games te maken, waardoor het challenger ecosysteem van Solana verder wordt versterkt. Het succes van Solana Mobile onderstreept het toenemende potentieel voor verstoring op zowel de smartphonemarkt als de app store-markt onder impuls van crypto.