Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Persoonlijke Begeleiding

Digital Currency Academy

Wij leren je alles over Bitcoin & Crypto van beginner tot expert!

Investeer in jezelf!

Leer het bos door de bomen zien.

Digital Currency Academy leert en inspireert vooruitdenkende mensen hoe ze veilig kunnen investeren en handelen in Bitcoin en cryptocurrencies. Een persoonlijke aanpak staat centraal in ons leertraject.

We voorzien een opleiding en cursusmateriaal in het Nederlands, je kan ook tijdens en na de cursus rekenen op onze online community en evenementen om te blijven bijleren en jouw vragen te stellen.

Met ons team van 20+ lokale experts hebben wij de meest uitgebreide kennis in alle domeinen van de crypto wereld in de BeNeLux!

1-op-1 opleidingen

Persoonlijke begeleiding op maat bij jou thuis en online in het Nederlands!

Bitcoin Starter

Leer alles om veilig aan de slag te gaan met Bitcoin! Na het volgen van deze cursus kan je zelfstandig aan de slag met Bitcoin.

€1997 €2999

Inclusief het boek Investeren in Crypto en korting op CryptoClub!
+ Toegang tot de online versie via het DCA Leerplatform!

Crypto Belegger

Leer alles over hoe je veilig en verantwoord kunt beleggen in cryptomunten! Altcoins, strategie, portfolio management en marktinzichten komen hier allemaal aan bod.
Deze cursus is inclusief het Bitcoin Starter gedeelte!

€3995 €5999

Inclusief het boek Investeren in Crypto en korting op CryptoClub!
+ Toegang tot de online versie via het DCA Leerplatform!

Crypto Trader

Leer alles over hoe je de markt kunt analyseren, grafieken interpreteren, prijzen voorspellen en risico minimaliseren. Na het volgen van deze cursus kun je actief inspelen op de cryptomarkt om zo een extra inkomen te genereren!

€4599 €6999

Inclusief korting op CryptoClub!
+ Toegang tot de online versie via het DCA Leerplatform!

BEKIJK ALLE ONLINE CURSUSSEN VIA ONS LEERPLATFORM!

Ontdek ook onze gratis opleidingen!

FAQ

Heb je vragen over ons aanbod?

Crypto en blockchain technologie is here to stay. Geen twijfel meer over. Het is de nieuwe vorm van geld, en we zien steeds meer en meer toepassingen, adoptie en gebruikers wereldwijd toestromen. Overheden, banken, bedrijven en beleggingsfondsen beginnen ook al deel te nemen in deze nieuwe economie van de 21e eeuw. Waarom achterblijven als je nog steeds vroeg kunt zijn?

Absoluut niet! We staan nog maar aan het begin van deze revolutie, iets wat je duidelijk ziet als je crypto vandaag naast het internet van vroeger legt… We staan nu nog maar in het jaar 1998 als je het aantal gebruikers vergelijkt… Of nog simpeler gezegd: hoeveel mensen ken jij die met crypto bezig zijn? En hoeveel mensen ken jij in totaal?

Absoluut! We beginnen bij het begin, en bouwen langzaam verder tot je de kneepjes van het vak kent! We leggen alles in simpele taal uit, en begeleiden je stap voor stap!

Geen probleem! Wij passen ons 100% aan volgens jouw agenda en tempo. Wil je 1 les per week, prima! Wil je een volledige opleiding afronden in slechts enkele weken, ook dat kan geregeld worden!

Kort beantwoord: neen. We leggen alles in simpele taal uit, en op zich hoef je geen ingewikkelde stappen te ondernemen om veilig te investeren in crypto. Natuurlijk zul je gaandeweg wel bijleren over online veiligheid en tips, maar dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Dat hangt er natuurlijk van af wat jouw doelen zijn! Wil je enkel bijleren over Bitcoin, dan is de basisopleiding perfect voor jou! Interesseren andere cryptomunten jou ook en wil je leren gediversifieerd beleggen in blockchaintechnologie, dan is de crypto belegger ideaal! Wil je naast investeren in Bitcoin en altcoins ook leren grafieken lezen, actief handelen en de prijs leren voorspellen, dan is de Crypto Trader opleiding voor jou weggelegd!

Onze opleidingen zijn op maat en perfect afgestemd op jouw leervermogen, voorkennis en snelheid van begrip. Het is enorm belangrijk voor ons dat iedereen, zowel jong als oud, kan bijleren over de toekomst van geld!

Het aanschaffen van de cursus is een investering in jezelf. Wij doen er alles aan om jou de waarde van die investering dubbel en dik terug te geven in kennis en ervaring. Dit is niet alleen onbetaalbaar, maar kan jou ook enorm veel geld opbrengen en besparen in leerfouten. Nog steeds twijfels? Vraag zeker eens aan andere cursisten wat zij ervan vonden of bekijk onze testimonials!!

DCA is het grootste netwerk van lesgevers in Vlaanderen. De beste crypto experts zijn bij ons actief, en wij bieden de beste prijs kwaliteit aan van opleidingen in België. Bovendien zijn wij ook de geselecteerde partij om les te geven aan de senaat, het federaal parlement, en wordt onze mening vaak gevraagd in de media.

Zeker en vast! Al doende leert men, en dus zul je nog veel extra vragen hebben tijdens het investeren en handelen in cryptomunten. Daarom hebben wij een interactieve online community opgericht waar je terecht kunt met alle vragen. Ook geven wij hier extra livesessies, waar je alles kunt vragen en specifieke thema’s aan bod kunt laten komen!

Stel ons al jouw vragen!

+32 472 99 71 67

hallo@digitalcurrencyacademy.be

GRATIS WEBINAR:
Veilig leren investeren in Bitcoin & Crypto

Zaterdag 13 juli - 11u