Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Bitvavo: de nieuwe partner van DCA!

Wij bij Digital Currency Academy zetten als grootste crypto opleidingsplatform in België altijd sterk in op constructieve partnerships en geloven steevast in de kracht van samenwerking: “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.” Zeker in de cryptowereld is het belangrijk om de handen in elkaar te slaan om meer kennis en gebruiksgemak te bieden voor iedereen die geïnteresseerd is in crypto. Onze grootste missie bij DCA is om mensen te leren om veilig te investeren in cryptocurrencies. Daarom kiezen wij enkel de meest betrouwbare partners die de hoogste kwaliteit garanderen.

Bitvavo is naar onze mening veruit het beste handelsplatform voor crypto van de lage landen: Gebruiksvriendelijk, nederlandstalig, lage fee’s en een uitstekende customer service zorgt ervoor dat wij deze exchange aan al onze cursisten aanraden. Bovendien bieden ze als enige platform in Europa een innovatief depositogarantiestelsel aan tot maar liefst 100.000 euro!

Digital Currency Academy maakt crypto duidelijk. Bitvavo maakt crypto toegankelijk. We zijn dan ook erg blij dat wij als eerste in België een welkomstcadeau van 10 euro kunnen geven aan alle mensen die zich via ons inschrijven bij Bitvavo.

Scan deze Bitvavo QR-code
Scan deze Bitvavo QR-code

Ga aan de slag met Bitvavo via deze link, en krijg 10 euro gratis!