Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Ledger en Coinbase zorgen voor directe crypto-aankopen via hardware wallets

Ledger heeft vandaag een strategische samenwerking met Coinbase aangekondigd, waarbij Coinbase Pay wordt geïntegreerd in de Ledger Live-app. Deze samenwerking is bedoeld om gebruikers in staat te stellen direct crypto te kopen op de hardware wallets van Ledger, waardoor het proces voor gebruikers wordt gestroomlijnd om crypto over te dragen en transacties uit te voeren vanaf hun desktop of mobiele apparaat.

Voorheen waren crypto-overdrachten van Coinbase naar Ledger Live complex en foutgevoelig. Met deze nieuwe functie kunnen Ledger-gebruikers rechtstreeks crypto-aankopen van Coinbase ontvangen op hun Ledger-apparaat, waarbij ze hun favoriete betaalmethoden behouden, waaronder ACH, Visa, Mastercard en Maestro, beperkt Ledger in de recente blogpost.

Volgens het bedrijf kunnen gebruikers via hun Coinbase-account crypto kopen tegen dezelfde kosten als op Coinbase.com en deze met slechts een paar opnemen op hun Ledger-apparaat, zonder dat daarvoor aanvullende Know-Your-Customer (KYC)-procedures nodig zijn . bestaande Coinbase-gebruikers. De nieuwe functie maakt ook directe transacties mogelijk.