Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

“Honda betreedt de toekomst: betalen met crypto nu mogelijk!”

Honda, de bekende Japanse autofabrikant, heeft zich samen met het blockchain-betalingsysteem FCF Pay ingezet om cryptobetalingen voor zijn producten mogelijk te maken. FCF Pay, een prominente betaalplatform, accepteert nu belangrijke cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum en stablecoins, evenals memecoins als Ripple, Shiba Inu, Dogecoin en PepeCoin. Deze samenwerking verbetert niet alleen de klantervaring, maar plaatst Japan ook aan de voorhoede van de Web3-industrie. Hoewel aanvankelijk beperkt tot Amerikaanse burgers, zal de optie voor cryptobetaling van FCF Pay wereldwijd uitbreiden. Klanten kunnen verschillende cryptocurrencies en stablecoins gebruiken voor transacties, met een vergoeding van 2% in cryptocurrency.
Deze samenwerking onderstreept de groeiende trend naar de adoptie van cryptocurrency en integratie van blockchain, wat een belangrijke mijlpaal markeert en mogelijks de eerste tekenen aan de wand voor een kentering van de bear market?

Nieuws

Blast, de nieuwe L2, knalt naar $500 miljoen in TVL

Blast, de nieuwste liefde van crypto-twitter, maakt furore als een Ethereum Layer 2 (L2) netwerk. L2’s fungeren als schaling oplossing voor transacties op Ethereum, waarbij snelheid en betaalbaarheid centraal staan. Opgericht door “Pacman,” het brein achter Blur, een toonaangevende NFT-marktplaats, wist Blast $20 miljoen op

LEES VERDER »

SEC spant rechtszaak aan tegen Kraken

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft juridische stappen ondernomen tegen Kraken, een cryptocurrency-exchange, waarbij wordt beweerd dat deze fondsen van klanten vermengde en opereerde zonder de juiste registratie als effectenbeurs, makelaar, dealer of clearingbureau.

LEES VERDER »

Het beste, CZ

Beste CZ, Nu het nieuws van je aftreden als CEO bij Binance ons bereikt, voelt de crypto-gemeenschap een mix van emoties. Jouw reis, gekenmerkt door veerkracht en innovatie, was werkelijk buitengewoon. Vanaf de prille dagen van crypto heb je Binance weten op te tillen van

LEES VERDER »