Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Binance gaat een partnership aan met DCA

Deze maandag (20/12/2021) heeft DCA zijn eerste kaarsje uitgeblazen, en dit kunnen we uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. Vorige week hadden we al een tipje van de sluier gelicht, maar nu is het officieel, DCA en Binance hebben een partnership!!!

Binance, verruit de grootste exchange ter wereld, was binnen DCA al vanaf dag één gekend als de referentie voor professionaliteit en security, maar dankzij deze samenwerking kunnen we onze missie om Vlaanderen bij te staan in de transitie naar cryptocurrencies nog beter uitvoeren!

Een samenwerking van dit niveau komt uiteraard niet zomaar uit de lucht gevallen en er is het voorbije jaar dan ook naarstig gewerkt achter de schermen om dit mogelijk te maken. Al het werk werd vorige week dinsdag beloond tijdens een exclusieve dinner in Brussel georganiseerd door Binance. Een select groepje van genodigden (3 Belgen en 7 Nederlanders) was er te gast bij niemand minder dan.. CEO van Binance “CZ” (Changpeng Zhao) himself!

CZ was op doorreis door Europa in het kader van zijn plannen om zich volledig toe te leggen op de Europese markt en hierbij kan de Benelux uiteraard niet ontbreken. Als grootste cryptocurrency community van België hadden we het voorrecht om onze co-founder Brecht van Craen te mogen uitsturen als één van de drie ambassadeurs van België. Dat CZ héél begaan is met zijn bedrijf blijkt weer maar eens uit de interesse en tijd die hij nam om met Brecht en de andere genodigden de hele avond in dialoog te gaan. Naast de CEO zelf waren ook vele andere prominente Binance aanvoerders aanwezig zoals het hoofd van marketing, departementshoofd van NFT’s én verschillende stakeholders.

Dankzij deze samenwerking, de enigste in België, zullen we vanaf nu dus ondersteund worden door het ganse Binance team voor onze educatie en events. Deze samenwerking symboliseert weer maar eens hoe fel CZ wilt inzetten op Europa. Het is geen geheim dat de CEO van Binance zijn oog heeft laten vallen op Frankrijk om zijn hoofdzetel uit te bouwen zodoende de Europese markt op zijn wenken te kunnen bedienen. Deze nieuwe partnership met het grootste crypto-educatieplatform van België is dus alvast een stap in de goede richting!

Ga nu aan de slag met Binance, de grootste en veiligste exchange ter wereld!