Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Goudgrafiek extreem bullish!

Niet enkel de crypto charts zien er ontzettend bullish uit de laatste weken. Ook de goudprijs (XAU/USD) vertoont een opmerkelijke stijging en nadert weer de magische grens van $2.000 dollar. Deze opleving is het gevolg van toenemende spanningen in het Midden-Oosten, waardoor investeerders hun toevlucht zoeken in dit edelmetaal.

Wat deze goud chart op dit moment interessant maakt, is de consolidatie die zich de afgelopen jaren heeft voorgedaan met name rond het historische hoogtepunt. Goud lijkt nu sterker dan ooit, met een prijs die in bijna tien jaar niet meer zo hoog is geweest. De markt heeft gedurende enkele jaren zijwaarts bewogen, en dit kan worden beschouwd als een periode van accumulatie voordat een nieuwe stijging plaatsvindtAls we uitzoomen en naar de grotere trend kijken, is de goudgrafiek buitengewoon veelbelovend. 

Maar ook als we inzoomen op de grafiek ziet het er goed uit. De prijs is sinds het begin van het conflict in Israël met bijna 10% gestegen en bevindt zich nu dicht bij de $2.000 per troy ounce (oz t = 31,1g). Het historische hoogtepunt, in 2020, ligt slechts 5% verwijderd van de huidige marktprijs. De goudanalisten zijn het erover eens, de goudgrafiek ziet er extreem positief uit, en velen vragen zich af of een nieuwe piek in zicht is.
Dankzij DCA kan jij mee profiteren van deze trend. Via onze samenwerking met Gold Republic, krijg je bij aankoop van €100 aan goud, 1 gram goud  gratis, ter waarde van €60 gratis (60% profit)Klik hier om je account bij Gold Republic te openen en van dit aanbod te profiteren.

 

GRATIS WEBINAR:
Veilig leren investeren in Bitcoin & Crypto

Zaterdag 13 juli - 11u