Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Google Cloud wordt Polygon netwerk validator

Polygon Labs heeft op 29 september aangekondigd dat Google Cloud zich als validator heeft aangesloten bij het Polygon Proof-of-Stake netwerk.
Google Cloud sluit zich hierbij aan bij meer dan 100 andere validators die transacties verifiëren op het Layer-2 Ethereum-netwerk.

Dit na meerdere strategische samenwerkingen door Google binnen de crypto space, er is geen twijfel dat deze interenetgigant blockchain omarmt!

Per een bericht van Polygon Labs op het X-platform (voorheen Twitter) waarin de samenwerking wordt aangekondigd:
“Dezelfde infrastructuur die wordt gebruikt voor YouTube en Gmail helpt nu bij het beveiligen van het snelle, goedkope, Ethereum-for-all Polygon-protocol.”

Validators op het Polygon-netwerk helpen het netwerk te beveiligen door knooppunten te exploiteren, MATIC uit te zetten en deel te nemen aan proof-of-stake consensusmechanismen.
Het Google Cloud Singapore-account bevestigde op X dat Google Cloud “nu fungeerde als validator op het Polygon PoS-netwerk”, en voegde eraan toe dat het “naast ruim honderd andere validators zou bijdragen aan de collectieve beveiliging, het bestuur en de decentralisatie van het netwerk.”
Hoewel veel van de validators van Polygon anoniem zijn, sluit Google Cloud zich aan bij het Duitse Deutsche Telekom, een van de grootste telecommunicatiebedrijven van Europa, op het netwerk.

Google Cloud op zijn beurt beschrijft de relatie met Polygon Labs als “een voortdurende strategische samenwerking.” Naast de aankondiging dat het zich als validator bij het netwerk zou aansluiten, heeft Google Cloud Asia Pacific ook een YouTube-video uitgebracht met de titel “Polygon Labs lost een Web3-toekomst voor iedereen op.”

Nieuws

Blast, de nieuwe L2, knalt naar $500 miljoen in TVL

Blast, de nieuwste liefde van crypto-twitter, maakt furore als een Ethereum Layer 2 (L2) netwerk. L2’s fungeren als schaling oplossing voor transacties op Ethereum, waarbij snelheid en betaalbaarheid centraal staan. Opgericht door “Pacman,” het brein achter Blur, een toonaangevende NFT-marktplaats, wist Blast $20 miljoen op

LEES VERDER »

SEC spant rechtszaak aan tegen Kraken

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft juridische stappen ondernomen tegen Kraken, een cryptocurrency-exchange, waarbij wordt beweerd dat deze fondsen van klanten vermengde en opereerde zonder de juiste registratie als effectenbeurs, makelaar, dealer of clearingbureau.

LEES VERDER »

Het beste, CZ

Beste CZ, Nu het nieuws van je aftreden als CEO bij Binance ons bereikt, voelt de crypto-gemeenschap een mix van emoties. Jouw reis, gekenmerkt door veerkracht en innovatie, was werkelijk buitengewoon. Vanaf de prille dagen van crypto heb je Binance weten op te tillen van

LEES VERDER »