Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Ethereum gaat Bitcoin overstijgen volgens CEO van CoinEx

In een boeiende discussie met BeInCrypto deelt CoinEx’s CEO Haipo Yang zijn optimistische kijk op Ethereum die beter presteert dan Bitcoin in de huidige bullmarkt in cryptocurrency. Yang, het brein achter het veelgebruikte CoinEx-platform, duikt in zijn ondernemersverhaal en de redenen achter zijn sterke geloof in de opkomst van Ethereum op het gebied van digitale valuta.

Voor blockchain-ondernemers benadrukt Yang veerkracht, ethisch gedrag en aanpassingsvermogen als cruciale eigenschappen. De volatiele cryptomarkt vereist constante waakzaamheid om opkomende kansen te grijpen en effectief om te gaan met uitdagingen.

Bij het bespreken van het potentieel van Ethereum wijst Yang op de aanzienlijke impact van het marktsentiment en institutionele acceptatie, zoals de goedkeuring van BTC ETF, op trends in cryptocurrency. Hij contrasteert de ontwikkelingsstagnatie van Bitcoin met het dynamische ecosysteem van Ethereum en de verschuiving ervan naar Proof-of-Stake, wat volgens hem Ethereum positioneert om mogelijk Bitcoin te overstijgen.

Yang stelt dat de innovatie, het deflatiemechanisme en de bredere toepassingen van Ethereum ertoe kunnen leiden dat de marktwaarde van Ethereum die van Bitcoin overtreft. Wat de concurrenten van Ethereum betreft, erkent Yang de centralisatie van Solana, die afwijkt van het decentralisatie-ethos van de blockchain. Hij beweert dat het gevestigde ecosysteem en de loyaliteit van de ontwikkelaars van Ethereum zijn leidende status zullen blijven versterken.