Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Digital Currency Academy lanceert het DCA leerplatform!

Digital Currency Academy lanceert het langverwachte DCA leerplatform!

Onze eerste opleidingen zijn nu beschikbaar: Bitcoin Starter en Crypto Belegger!
In onze Bitcoin Starter opleiding leer je over ons monetair beleid, wat is Bitcoin en blockchain en hoe beleg je veilig in Bitcoin, na deze cursus ben je klaar om van start te gaan met de basis!
Daarnaast leer je in onze Crypto Belegger opleiding het voorgaande alsook een diepere duik in de cryptomarkt: alles over Ethereum en altcoins, investeren voor gevorderden en belangrijke inzichten in de cryptomarkt. Na deze opleiding ben je klaar om te investeren op een professionele manier!

Je kan binnenkort de opleidingen Crypto Expert en Crypto Trader verwachten en als laatste het DCA Pro pakket voor de extreem leergierigen!

Het platform voorziet de mogelijkheid direct vragen te stellen aan leerkrachten en andere cursisten gerelateerd tot je huidige leeractiviteit.
Ook is er de mogelijkheid om Persoonlijke Begeleiding aan te vragen, indien je met vragen zit of hulp nodig hebt!

Cursisten die zich inschrijven op één van deze opleidingen via het leerplatform krijgen korting tot -50% op hun eerste ⁠CryptoClub lidmaatschap.

Er zijn ook GRATIS modules beschikbaar voor iedereen, neem zeker eens een kijkje om bij te leren over DCA, Bitcoin, Blockchain en meer!

Als teaser voor de toekomst, er komt ook een DCA mobile app waar je ons leerplatform aanbod zal terugvinden!

Nieuws

Blast, de nieuwe L2, knalt naar $500 miljoen in TVL

Blast, de nieuwste liefde van crypto-twitter, maakt furore als een Ethereum Layer 2 (L2) netwerk. L2’s fungeren als schaling oplossing voor transacties op Ethereum, waarbij snelheid en betaalbaarheid centraal staan. Opgericht door “Pacman,” het brein achter Blur, een toonaangevende NFT-marktplaats, wist Blast $20 miljoen op

LEES VERDER »

SEC spant rechtszaak aan tegen Kraken

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft juridische stappen ondernomen tegen Kraken, een cryptocurrency-exchange, waarbij wordt beweerd dat deze fondsen van klanten vermengde en opereerde zonder de juiste registratie als effectenbeurs, makelaar, dealer of clearingbureau.

LEES VERDER »

Het beste, CZ

Beste CZ, Nu het nieuws van je aftreden als CEO bij Binance ons bereikt, voelt de crypto-gemeenschap een mix van emoties. Jouw reis, gekenmerkt door veerkracht en innovatie, was werkelijk buitengewoon. Vanaf de prille dagen van crypto heb je Binance weten op te tillen van

LEES VERDER »