Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Digital Currency Academy lanceert de Crypto Trader cursus!

Digital Currency Academy lanceert de langverwachte Crypto Trader cursus op het DCA leerplatform!

Onze nieuwe opleiding is nu beschikbaar via het leerplatform: Crypto Trader!

Je zal leren over technische analyse: grafieken, patronen, indicatoren en volume alsook over trading management: marktstructuur, order boeken en liquiditeit, leverage trading, risico management, trade methodiek, strategie ontwikkeling en optimalisatie, …

Na het volgen van deze cursus kun je actief inspelen op de cryptomarkt om zo een extra inkomen te genereren!
Bekijk alvast eens de gratis introductie video van onze Crypto Trader opleiding via het leerplatform.

Je kan binnenkort ook de opleiding Crypto Expert verwachten en als laatste het DCA Pro pakket voor de extreem leergierigen!

Het platform voorziet de mogelijkheid direct vragen te stellen aan leerkrachten en andere cursisten gerelateerd tot je huidige leeractiviteit.
Ook is er de mogelijkheid om Persoonlijke Begeleiding aan te vragen, indien je met vragen zit of hulp nodig hebt!

Cursisten die zich inschrijven op één van deze opleidingen via het leerplatform krijgen korting tot -50% op hun eerste ⁠CryptoClub lidmaatschap.

Er zijn ook GRATIS modules beschikbaar voor iedereen, neem zeker eens een kijkje om bij te leren over DCA, Bitcoin, Blockchain en meer!

Als teaser voor de toekomst, er komt ook een DCA mobile app waar je ons leerplatform aanbod zal terugvinden!

Nieuws

Blast, de nieuwe L2, knalt naar $500 miljoen in TVL

Blast, de nieuwste liefde van crypto-twitter, maakt furore als een Ethereum Layer 2 (L2) netwerk. L2’s fungeren als schaling oplossing voor transacties op Ethereum, waarbij snelheid en betaalbaarheid centraal staan. Opgericht door “Pacman,” het brein achter Blur, een toonaangevende NFT-marktplaats, wist Blast $20 miljoen op

LEES VERDER »

SEC spant rechtszaak aan tegen Kraken

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft juridische stappen ondernomen tegen Kraken, een cryptocurrency-exchange, waarbij wordt beweerd dat deze fondsen van klanten vermengde en opereerde zonder de juiste registratie als effectenbeurs, makelaar, dealer of clearingbureau.

LEES VERDER »

Het beste, CZ

Beste CZ, Nu het nieuws van je aftreden als CEO bij Binance ons bereikt, voelt de crypto-gemeenschap een mix van emoties. Jouw reis, gekenmerkt door veerkracht en innovatie, was werkelijk buitengewoon. Vanaf de prille dagen van crypto heb je Binance weten op te tillen van

LEES VERDER »