Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

De sterke alts in de storm

We bekijken drie sterke alts die stand houden in deze winterstorm.

Atom Cosmos

Cosmos heeft een samenwerking met Band protocol, het tweede grootste Oracle in crypto. Om goede crosschain dApps te bouwen is er een degelijk Oracle platform nodig. Gravity Bridge zorgt dan weer voor de bridge met het Ethereum netwerk en in de nabije toekomst ligt ook de samenwerking met Harmony One op tafel, kortom een top coin voor 2022!

Chainlink

We zagen eerder het tweede grootste Orcale, Band Protocol, we bekijken nu het grootste namelijk Chainlink. Wat de prijs tot nu toe laag heeft gehouden is dat het team achter Chainlink dat besluit om met regelmaat een aantal tokens, die gereserveerd zijn voor ontwikkeling, op de markt te brengen en te verkopen. Het is nu uitkijken naar een staking platform voor Link wat uiteindelijk de prijs omhoog zal katapulteren. De samenwerking met grote projecten is oneindig, een toekomstige top 10 coin met andere woorden.

Near Protocol

Met slechts 60 validators maar een plaatsje als validator dat maar liest 30 miljoen $ kost, is Near protocol een safe bet. Er is een 11% staking reward en men kan de coin Near gebruiken om transacties te doen. Near gebruikt Rainbow Bridge als brug om ERC-20 tokens te gebruiken op de NEAR blockchain en het gebruikt een PoS sharding mechanisme (Nightshade)