Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

De sterke alts in de storm

We bekijken drie sterke alts die stand houden in deze winterstorm.

Atom Cosmos

Cosmos heeft een samenwerking met Band protocol, het tweede grootste Oracle in crypto. Om goede crosschain dApps te bouwen is er een degelijk Oracle platform nodig. Gravity Bridge zorgt dan weer voor de bridge met het Ethereum netwerk en in de nabije toekomst ligt ook de samenwerking met Harmony One op tafel, kortom een top coin voor 2022!

Chainlink

We zagen eerder het tweede grootste Orcale, Band Protocol, we bekijken nu het grootste namelijk Chainlink. Wat de prijs tot nu toe laag heeft gehouden is dat het team achter Chainlink dat besluit om met regelmaat een aantal tokens, die gereserveerd zijn voor ontwikkeling, op de markt te brengen en te verkopen. Het is nu uitkijken naar een staking platform voor Link wat uiteindelijk de prijs omhoog zal katapulteren. De samenwerking met grote projecten is oneindig, een toekomstige top 10 coin met andere woorden.

Near Protocol

Met slechts 60 validators maar een plaatsje als validator dat maar liest 30 miljoen $ kost, is Near protocol een safe bet. Er is een 11% staking reward en men kan de coin Near gebruiken om transacties te doen. Near gebruikt Rainbow Bridge als brug om ERC-20 tokens te gebruiken op de NEAR blockchain en het gebruikt een PoS sharding mechanisme (Nightshade)

Nieuws

DeFi TVL bereikt terug $ 50 miljard na rally

DeFi-protocollen bereiken een mijlpaal van $50 miljard te midden van stijgende activawaarden en interesse van beleggers, waarbij op Ethereum en Solana gebaseerde projecten leidende winsten opleveren. Terwijl de waarde van activa stijgt en de belangstelling van investeerders toeneemt, bereikten de DeFi-protocollen voor het eerst in zes maanden een kapitaalmijlpaal van $50 miljard.

LEES VERDER »

Tether, MicroStrategy en El Salvador maken enorme winsten met Bitcoin

Tether haalt meer dan $1,1 miljard uit Bitcoin-investeringen, vergroot zijn BTC-bezit met strategische aankopen en profiteert van de recente prijsstijging. De voorzitter van MicroStrategy, tevens Bitcoin-investeerder Michael Saylor, heeft ruim 1,5 miljard dollar winst gemaakt met zijn Bitcoin-investeringen. Volgens de Salvadoraanse president Nayib Bukele zijn de gecumuleerde investeringen in Bitcoin in El Salvador met bijna 3% gestegen.

LEES VERDER »

COIN aandeel scheert hoge toppen en overtreft zelfs Bitcoin!

Cryptocurrency-beurs Coinbase (COIN) heeft dit jaar een indrukwekkende stijging van bijna 300% gezien in de prijs van de aandelen, waarmee ze de prestaties van de leidende cryptocurrency Bitcoin (BTC) overtreft. Analisten suggereren dat verdere winsten op handen kunnen zijn, aangezien de prijs van COIN nu

LEES VERDER »

Nieuw kapitaal stroomt toe in crypto via stablecoins!

Vers kapitaal stroomt de cryptomarkt binnen via stablecoins. De stablecoin Tether (USDT) kent eindelijk een opleving, na een neergang van een jaar. Tether voegde sinds september $7 miljard dollar toe aan zijn marktkapitalisatie, en deze zit nu aan een all-time high van bijna $90 miljard

LEES VERDER »

Bitcoin gaat parabolisch!

Bitcoin schoot op dinsdag voorbij de $44.000 dollar op Coinbase, wat zijn hoogste niveau sinds april 2022 markeerden. Dit komt overeen met een stijging van bijna 5% in de laatste 24 uur. De stijging in de waarde van Bitcoin wordt toegeschreven aan groeiende anticipatie op

LEES VERDER »

Bitvavo stopt met video wallet verificatie

Deze week zal Bitvavo de video wallet verificatie gaan uitfaseren. Intern is er hard gewerkt om het beveiligingsniveau van gebruikersaccounts te verhogen met onder andere de “crypto-withdraw-lock” en de verplichte 2FA. Mede hierdoor is het mogelijk dat vanaf volgende week geen video verificatie meer nodig is om nieuwe opname adressen toe te voegen.

LEES VERDER »