Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

COIN aandeel scheert hoge toppen en overtreft zelfs Bitcoin!

Cryptocurrency-beurs Coinbase (COIN) heeft dit jaar een indrukwekkende stijging van bijna 300% gezien in de prijs van de aandelen, waarmee ze de prestaties van de leidende cryptocurrency Bitcoin (BTC) overtreft. Analisten suggereren dat verdere winsten op handen kunnen zijn, aangezien de prijs van COIN nu boven een price-range van 116$ uitgebroken is. Deze prijs-range, die 15 maanden duurde tussen $30 en $116, duidt op het potentieel voor een rally richting $160 en mogelijk $200.

Ondertussen hebben zowel Coinbase als MicroStrategy (MSTR) meer dan 4% stijgingen in hun aandelen gezien, aangezien Bitcoin zijn jaarlijkse winst uitbreidde tot meer dan 160%, met een piek van $44.000. Handelaars beschouwen deze bedrijven vaak als proxy’s voor de crypto markten vanwege hun nauwe banden met Bitcoin. Coinbase, een belangrijke crypto-beurs, staat genoteerd aan de Nasdaq en zal de functie uitoefenen als bewaarder voor voorgestelde Bitcoin-spot exchange-traded funds (ETF’s) in de VS. MicroStrategy, bekend om het vasthouden van een aanzienlijke hoeveelheid Bitcoin, handelde rond $554,17 wat het hoogste niveau is sinds april 2022.

De recente stijging in de waarde van Bitcoin wordt toegeschreven aan optimisme rond de mogelijke goedkeuring van Bitcoin ETF’s door Amerikaanse toezichthouders, een ontwikkeling waarvan velen geloven dat het aanzienlijke investeringen in de leidende cryptocurrency kan stimuleren. Andere crypto-gerelateerde aandelen, zoals Marathon Digital (MARA) en Riot Platforms (RIOT), hebben ook winsten geboekt te midden van het positieve marktsentiment.

GRATIS WEBINAR:
Veilig leren investeren in Bitcoin & Crypto

Zaterdag 13 juli - 11u