Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Chainlink voorziet extra Staking toegankelijkheid met versie 0.2

Staking is een initiatief van Chainlink Economics 2.0 dat een nieuwe laag van crypto-economische beveiliging naar het Chainlink netwerk brengt. Met staking kunnen deelnemers in het ecosysteem, zoals node operatoren en community leden, de prestaties van de Chainlink oracle diensten ondersteunen met LINK staking en beloningen verdienen voor het helpen beveiligen van het netwerk.

Vanaf 28 november kunnen bestaande v0.1-stakers hun staked LINK en opgebouwde beloningen migreren naar v0.2 met gegarandeerde toegang tijdens de negen dagen durende migratiefase. Vanaf 7 december hebben LINK-tokenhouders die aan vooraf gedefinieerde deelnamevereisten voldoen de mogelijkheid om tot 15.000 LINK te staken in een periode van vier dagen vóór algemene toegang. Vanaf 11 december kan iedereen tot 15.000 LINK inzetten, op voorwaarde dat de staking pool nog niet is gevuld.

Bij de lancering van Staking v0.2 zal de afgetopte LINK-pool van 45.000.000 tokens bestaan uit een toewijzing van 40.875.000 LINK tokens voor community leden, waarbij de rest wordt toegewezen aan Chainlink node operatoren die momenteel Chainlink-datafeeds bedienen. Community leden kunnen minimaal 1 LINK en maximaal 15.000 LINK inzetten tijdens Early Access en General Access fases, per adres. Houd er rekening mee dat toegang tot v0.2 tijdens deze fasen niet gegarandeerd is vanwege de beperkte poolgrootte. Node operatoren kunnen minimaal 1.000 LINK en maximaal 75.000 LINK inzetten.

Voor meer informatie over Chainlink Staking v0.2, inclusief de nieuwe functies en lanceringsfasen, kan je dit uitgebreide overzicht van de v0.2-upgrade raadplegen.

Digital Currency Academy voorziet geen financieel advies, louter informatie en educatie!