Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Bitvavo en Marco Van Basten enthousiasmeren oranje fans met hologram technologie

Het Nederlands Elftal staat aan de vooravond van misschien wel een nieuwe prijs. Het Oranjegevoel, zoals de fans dat trots tonen tijdens de grote eindrondes iedere twee jaar, dat zien we nog niet genoeg terug. Ze zijn twee finales verwijderd van écht succes! Dat gevoel, en het besef dat we een prijs kunnen winnen wil Bitvavo aanwakkeren!
 
Dankzij geavanceerde technologie wil Bitvavo – trotse partner van de KNVB – de innerlijke leeuw van alle voetballiefhebbers in Nederland laten brullen. Om deze boodschap extra kracht bij te zetten heeft Bitvavo niemand minder dan oranjelegendes Marco van Basten en Anouk Hoogendijk uitgenodigd in een innovatieve studio en ze daar geconfronteerd met hologrammen van zichzelf én de Oranje leeuw.
 
Marco van Basten en Anouk Hoogendijk leggen tijdens het zien van de unieke beelden uit dat ‘finales er zijn om te winnen’ en dat er een grote kans bestaat dat je als speler ‘geschiedenis kunt schrijven’. Dit besef zal er bij de KNVB, de bondscoach en de spelers van Nederlands Elftal absoluut zijn. En na het zien van deze video met daarin de Oranje leeuw en twee voetballegendes, ook alle fans van Oranje!