Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Bitvavo domineert Europese markt

Bitvavo, de toonaangevende Nederlandse crypto exchange, laat zijn dominantie op de Europese cryptomarkt zien. Als de grootste cryptobeurs in Nederland heeft Bitvavo het afgelopen jaar de hoogste cumulatieve eurovolumes behaald. Daarnaast heeft het spotmarktaandeel opmerkelijke hoogten bereikt, waarbij het zelfs de prestaties van gerenommeerde namen in de industrie overtreft.

Ontvang nu een welkomstbonus van 10 euro indien je via de onderstaande knop een account bij Bitvavo aanmaakt!


Het crypto-onderzoeksbureau Kaiko heeft de Europese cryptomarkt geanalyseerd in een nieuw rapport getiteld ‘The State of the European Crypto Market‘. Bitvavo, samen met enkele andere beurzen zoals Kraken, Coinbase, Bitstamp en Binance, vertegenwoordigt meer dan 98 procent van het totale handelsvolume in euro’s. In totaal zijn er 16 platforms die handel in euro aanbieden.

Onder de vijf marktleiders onderscheidt Bitvavo zich als de meest dominante speler. In termen van het cumulatieve eurovolume in 2023 is Bitvavo de absolute koploper, met meer dan 34 miljard dollar.

Overweeg je net als de meerderheid van crypto-enthousiastelingen in de BeNeLux, om Bitvavo te gebruiken voor het verhandelen van crypto?
Maak dan een account aan via deze link en ontvang 10 euro gratis tegoed!