Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Bitcoin Praag dit weekend van start

Bear market of niet, de conferenties gaan gewoon door. Een aantal weken geleden werden 15.000 bezoekers getrakteerd op de beste Bitcoin sprekers in Miami, deze week zullen 10.000 bezoekers worden verwend in Praag. Op het evenement zullen meer dan 100 bekende sprekers het beste van zichzelf geven.

De line-up van het evenement moet dan ook helemaal niet onderdoen voor zijn tegenhanger in de VS. Zo zal voor de eerste keer ooit de populaire voorzitter van Microstrategy en alom bekende gigachad Michael Saylor keynote spreker zijn op een Europese Bitcoin conferentie. Daarnaast komt ook bekend Bitcoin auteur Saifedean Ammous zijn nieuwe boek voorstellen en geeft Robert Breedlove zijn filosofische perspectief over de corruptie van fiatgeld. 

Dat het evenement in Praag doorgaat is geen toeval. Zo mag de prachtige stad ook wel de Bitcoin capital van Europa genoemd worden. De eerste Bitcoin conferentie ooit ging door in Praag in 2011, de eerste hardware wallet ooit werd bedacht in Praag en ook de eerste mining pool ooit komt van… jawel Praag.

De event gaat door op 9 en 10 juni en er zijn nog steeds plaatsen beschikbaar, al zal je daar wel een flinke som voor moeten neertellen. Op dit moment gaan de toegangstickets over de toog voor een slordige €360 per exemplaar.