Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Bitcoin breekt door 50 000 Dollar!

Het is gebeurd! Bitcoin heeft de $50.000-grens gebroken! Voor het eerst sinds eind 2021steeg de prijs van BTC, aangewakkerd door de lancering van spot-ETF’s en een afname van de uitstroom uit de Grayscale Bitcoin Trust, tot boven de vijftigduizend dollar.
Het herstel van de cryptomunt volgt op een tumultueus 2022, gekenmerkt door felle prijsdalingen en zware industrie tegenslagen: zowat alle crypto lenders gingen overkop, Terra Luna implodeerde, en Sam BankmanFried lichtte zowat de hele crypto industrie op.

2023 bracht een gestage opmars, weliswaar met een relatief ingetogen prestatie van Bitcoin tot het laatste kwartaal.
Het optimisme over de mogelijke goedkeuring van spot-ETF’s door de SEC in 2024 zorgde wel nog voor een sterke rally aan het einde van 2023, waardoor Bitcoin bijna 60% in waarde steeg en het jaar afsloot boven de $42.000. Deze ontwikkelingen markeren een opvallende verschuiving van de crypto-winter van 2022 naar een optimistischer klimaat in 2023, met de verwachting van een FOMO-gedreven bullmarket in 2024.

De Bitcoin halving is binnen een kleine 64 dagen en zal ongetwijfeld nog wat olie op het vuur gooien!

Ben jij klaar voor de Crypto Bullmarket? Bereid je samen met ons voor op deze financiële revolutie, join onze crypto club en vindt gelijkgestemden!