Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Bitcoin Amsterdam: Round Two

Oktober vorig jaar vond één van de grootste Bitcoin conferenties van heel Europa plaats in Amsterdam. Ruim 3000 bezoekers kwamen samen om mede Bitcoin enthousiastelingen te leren kennen en de bekendste sprekers ter wereld live in actie te zien.

Vanwege het grote succes kon een tweede editie dit jaar natuurlijk niet uitblijven. 12 en 13 oktober zal dus opnieuw volledig in het teken staan van de revolutionaire oranje munt. De sprekers moeten alleszins zeker niet onderdoen voor vorig jaar. Adam Back, Edward Snowden, Robert Breedlove, Giacomo Zucco, Jimmy Song, Dan Held, Rizzo en zo blijft het maar doorgaan. 

Opvallend is ook dat er veel terugkerende gasten aanwezig zullen zijn. Stella Assange, de vrouw van klokkenluider Julian Assange en het hoogtepunt van het congres vorig jaar, heeft duidelijk de Bitcoin microbe te pakken en zal dit jaar opnieuw het belang van censorship resistant money bepleiten. Ook Tuur Demeester, Belgisch Bitcoiner van het eerste uur, is terug voor een tweede ronde.

Nederland staat al jaren bekend als één van de bekendste hotspots voor Bitcoin pioniers en het spreekt dus voor zich dat er ook een grote Nederlandstalige delegatie van sprekers aanwezig zal zijn. Goudspecialist Willem Middelkoop, Bitcoin journalist Aaron Van Wirdum, politiek activiste Eva Vlaardingerbroek, allemaal zetten ze met plezier hun schouders mee onder dit project.

Interesse? Goedkoop is de event zeker en vast niet. De Ticketprijs is ondertussen al opgelopen tot €349 per stuk. We hopen je alvast tegen te komen in Amsterdam. Tot dan!

Nieuws

Deutsche Bank biedt vanaf nu Bitcoin services aan

Het lijstje van traditionele banken die Bitcoin omarmen wordt steeds langer. Grote spelers zoals Standard Chartered, BNY Mellon en Societe Generale zetten reeds de stap en nu maakt ook het iconische Deutsche bank zich klaar om Bitcoin aan te bieden aan haar klanten. Om de

LEES VERDER »

Zo verlies je $500,000 aan Bitcoin

We kennen het allemaal: de angst om een fout te maken tijdens een belangrijke Bitcoin transactie. Voor Paxos, het bekende stablecoin bedrijf achter Pax Dollar (USDP) en Paypal USD, werd deze nachtmerrie vorige week de waarheid. Op 10 september betaalde het bedrijf maar liefst 20

LEES VERDER »

El Salvador viert twee jaar Bitcoin

Het is bijna niet te geloven maar Bitcoin is ondertussen al 2 jaar de officiële betaalmunt van El Salvador. Niemand kon bij de inhuldiging van “Ley Bitcoin” op 7 september 2021 voorspellen welke lange termijn effecten deze gewaagde zet van staatshoofd Nayib Bukele teweeg zou

LEES VERDER »

25% KORTING OP JOUW TICKET