Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Bitcoin Amsterdam: Round Two

Oktober vorig jaar vond één van de grootste Bitcoin conferenties van heel Europa plaats in Amsterdam. Ruim 3000 bezoekers kwamen samen om mede Bitcoin enthousiastelingen te leren kennen en de bekendste sprekers ter wereld live in actie te zien.

Vanwege het grote succes kon een tweede editie dit jaar natuurlijk niet uitblijven. 12 en 13 oktober zal dus opnieuw volledig in het teken staan van de revolutionaire oranje munt. De sprekers moeten alleszins zeker niet onderdoen voor vorig jaar. Adam Back, Edward Snowden, Robert Breedlove, Giacomo Zucco, Jimmy Song, Dan Held, Rizzo en zo blijft het maar doorgaan. 

Opvallend is ook dat er veel terugkerende gasten aanwezig zullen zijn. Stella Assange, de vrouw van klokkenluider Julian Assange en het hoogtepunt van het congres vorig jaar, heeft duidelijk de Bitcoin microbe te pakken en zal dit jaar opnieuw het belang van censorship resistant money bepleiten. Ook Tuur Demeester, Belgisch Bitcoiner van het eerste uur, is terug voor een tweede ronde.

Nederland staat al jaren bekend als één van de bekendste hotspots voor Bitcoin pioniers en het spreekt dus voor zich dat er ook een grote Nederlandstalige delegatie van sprekers aanwezig zal zijn. Goudspecialist Willem Middelkoop, Bitcoin journalist Aaron Van Wirdum, politiek activiste Eva Vlaardingerbroek, allemaal zetten ze met plezier hun schouders mee onder dit project.

Interesse? Goedkoop is de event zeker en vast niet. De Ticketprijs is ondertussen al opgelopen tot €349 per stuk. We hopen je alvast tegen te komen in Amsterdam. Tot dan!