Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Aanval van Hamas op Israël zorgt voor volatiliteit in cryptomarkten

De aanval van Hamas op het territorium van Israël zorgt ook voor onrust in de cryptomarkten.
Terwijl dit conflict voortduurt, is er bezorgdheid dat deze oorlog zich kan verspreiden naar nabijgelegen olieproducerende landen, wat tot wereldwijde marktvolatiliteit zou kunnen leiden. Aanvankelijk daalden de cryptomarkten met 2% als reactie op stijgende olieprijzen en instabiliteit in traditionele aandelen. Dit leidde tot meer dan $100 miljoen aan liquidaties bij crypto futures traders.
Sommige experts geloven echter dat cryptocurrencies, zoals Bitcoin, in het verleden veerkracht hebben getoond in het licht van geopolitieke onrust, met eerdere gevallen, zoals de invasie van Oekraïne door Rusland, die resulteerden in snel herstel van de Bitcoin prijs.
Het kunnen dus opnieuw volatiele tijden worden in de cryptomarkten en de koers van Bitcoin kan dus alle kanten uit gaan.

Nieuws

Blast, de nieuwe L2, knalt naar $500 miljoen in TVL

Blast, de nieuwste liefde van crypto-twitter, maakt furore als een Ethereum Layer 2 (L2) netwerk. L2’s fungeren als schaling oplossing voor transacties op Ethereum, waarbij snelheid en betaalbaarheid centraal staan. Opgericht door “Pacman,” het brein achter Blur, een toonaangevende NFT-marktplaats, wist Blast $20 miljoen op

LEES VERDER »

SEC spant rechtszaak aan tegen Kraken

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft juridische stappen ondernomen tegen Kraken, een cryptocurrency-exchange, waarbij wordt beweerd dat deze fondsen van klanten vermengde en opereerde zonder de juiste registratie als effectenbeurs, makelaar, dealer of clearingbureau.

LEES VERDER »

Het beste, CZ

Beste CZ, Nu het nieuws van je aftreden als CEO bij Binance ons bereikt, voelt de crypto-gemeenschap een mix van emoties. Jouw reis, gekenmerkt door veerkracht en innovatie, was werkelijk buitengewoon. Vanaf de prille dagen van crypto heb je Binance weten op te tillen van

LEES VERDER »