Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Recap Crypto Café – Thomas Guenter

Op ons Crypto Café van 6 september was Thomas Guenter te gast, hij is een Belgische financieel expert, bekend om zijn werk als consultant en family officer.

Hij helpt individuen, families en bedrijven met het beheren van hun financiën en is actief op sociale media, waar hij wekelijks tips en inzichten deelt over geldzaken zoals sparen, beleggen en vermogensopbouw. Door zijn praktische adviezen heeft hij bijna 100.000 volgers opgebouwd op platforms zoals Instagram, YouTube en TikTok.

Tijdens ons recent Crypto Café evenement hadden we het voorrecht om deze inspirerende spreker te verwelkomen die zijn kennis deelde over vermogensopbouw in België.

Leden van onze CryptoClub kunnen de opnames van deze en andere keynotes steeds herbekijken via onze Discord.

1. Framework voor het beoordelen van investeringen

In zijn eerste keynote deelde Thomas een eenvoudig maar krachtig framework dat je kunt gebruiken om elke investering te beoordelen. Dit raamwerk helpt je om gefundeerde keuzes te maken door de belangrijkste factoren van elke investering te evalueren, zoals risico, rendement,…

2. Waarom de meeste mensen hun financiën verkeerd aanpakken

Een belangrijk punt uit de tweede keynote is dat veel mensen hun financiën niet optimaal beheren. Thomas toonde aan dat veelgebruikte methodes vaak ineffectief zijn of zelfs tot verlies leiden.

3. Inzichten over obligaties, vastgoed, de beurs en private equity

Tot slot besprak Thomas de voor- en nadelen van verschillende investeringscategorieën, waaronder obligaties, vastgoed, de beurs en private equity. Hij gaf aan hoe je met een juiste mix van deze activa je risico kunt spreiden en een solide portefeuille kunt opbouwen.

Was je er niet bij? Niet getreurd, want Thomas komt terug naar ons Crypto Café in December voor netwerking en om zijn boek te signeren!

Wees er snel bij want het vorige evenement was volledig uitverkocht, alvast tot dan!