Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

TipLink mikt op mainstreamadoptie via Solana Wallet met Google-account ondersteuning

TipLink, een Solana wallet startup, vereenvoudigt de toegang tot crypto’s met zijn nieuwe in-browser portemonnee die gekoppeld is aan Google-accounts, waardoor traditionele wallet-extensies zoals Phantom niet meer nodig zijn.

CEO Ian Krotinsky benadrukt de aantrekkingskracht op gebruikers die niet bekend zijn met crypto-instellingen, waardoor het instappen in crypto gemakkelijker wordt. De TipLink Wallet Adaptor biedt robuuste beveiliging via de protocollen van Google, inclusief twee-factor authenticatie, en verbergt privésleutels om phishing te voorkomen. Hoewel de portemonnee niet bedoeld is voor de opslag van grote bedragen, ondersteunt hij doorgelichte dapps voor veilig gebruik.

Via TipLink kan je crypto sturen naar de tegenpartij via een link, indien deze tegenpartij geen Solana wallet heeft, kan deze via een Google account de crypto claimen en deze onmiddelijk gebruiken in één van de vele Solana dApps.
TipLink plant ook een “Pro”-service om de massadistributie van crypto via links voor app ontwikkelaars te vergemakkelijken.