Ons divers team van experten

Verspreid over gans Vlaanderen, elk met onze eigen expertise en kennisveld. Geen enkele locatie is ons te ver, geen enkel onderwerp ons onbekend.
Laat u niet oplichten en leer het van de besten...

Ons team

“With great power comes great responsibility”. Daarom werken we enkel samen met mensen om ‘U’ tegen te zeggen …. dewelke het hart op de juiste plek hebben, toppers die hun passie graag willen overbrengen.


david1
CEO

David De Vriesere

David volgt als grootste crypto community manager van Vlaanderen de cryptospace al 8 jaren met passie. Zijn netwerk reikt van Gent tot Sillicon Valley en hij weet als geen ander om mensen en organisaties samen te brengen. Innovatie en bijleren staat centraal, en David gelooft sterk in “leading from the back”.

Expert

Brecht Van Craen

Brecht zijn motto als bedrijfspsycholoog is “there is no box”. Als enige belg met een Master diploma in Digital Currencies, behaald aan de Universiteit van Nicosia met summa cum laude, gelooft hij rotsvast in het revolutionaire karakter van crypto. Brecht onderwijst politici, journalisten, ondernemers en investeerders in de ‘why’ en langetermvisie van digital currencies.
RobVanKranenburg1
Founder of #Iot Council

Rob van Kranenburg

Rob is een wereldwijde thought leader op het gebied van Internet of Things, digitale privacy en online identiteit. Als oprichter van IoT council en begeester van Iotday helpt hij mee onze digitale vrijheid te bewaken. Rob is tevens onze office manager in ons kantoor in Gent!
bert2
Chief Inspiring Officer

Bert Schelfhout

Bert bewandelt op unieke wijze zowel het politieke pad als het ondernemerspad. Zowel bij het Vlaams Parlement als bij zijn diverse ondernemingen probeert hij innovatie samen te brengen met positiviteit, waarbij zijn sterke mindset aanstekelijk werkt. Hij gelooft in de maatschappelijke impact van blockchain technologie.

Expert

Kevin Robbens

Kevin heeft jarenlange ervaring als leidinggevende bij softwareontwikkeling en automatisatie, en heeft een diepgaand begrip van de cryptomarkt. Hij weet als geen ander cryptoprojecten technisch door te lichten, en is ook expert op het gebied van technische analyse en algoritmisch traden. Kevin waakt over onze online community en geeft vaak inzichtrijke livesessies.
Lesgever

Willem Van den Bergh

Willem heeft een enorm diepgaande kennis van alles over en rond Bitcoin. Als bezieler van de Belgian Bitcoin Embassy weet hij als geen ander uit te leggen wat de meerwaarde is van de bekendste en grootste cryptomunt ter wereld. Hij gelooft in power to the people, vrijheid en gelijkheid als basiswaarden voor ons financiëel systeem.
StevenLanduydt
Lesgever

Steven Landuydt

Steven heeft een jarenlange ervaring in de cryptowereld, en is gepasionneerd door digitale netwerken. Als oprichter van cryptoloverz weet hij mensen te inspireren, educeren en begeleiden om veilig en doordacht om te gaan met cryptomunten.
SebastienTheunissen
Sales

Sebastien Theunissen

Sebastien heeft een uitgebreide achtergrond in business development en bedrijfsvoering, en helpt the Digital Currency Academy met de organisatorische kant van de medaille. Hij gelooft sterk in de toekomst van digitale munten, en wil organisaties ondersteunen die deze revolutionaire technologie ondersteunen
Wij omringen ons met de beste adviseurs..

Onze Adviesraad

 Wij geloven sterk in levenslang leren en open communicatie. Daarom stellen wij een sterke adviesraad samen om continu op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen

QuintenFrancois
Adviseur (Young & Investing )

Quinten François

Quinten is één van de grootste crypto influencers ter wereld. Als expert fundamentele analyse heeft hij zijn brand Young and Investing uitgebouwd tot een ware community op zowel Youtube als Twitter. Quinten is tevens auteur van het bestselling boek de Bitcoin (R)evolutie!
RubenMerre
Adviseur (CEO & Founder NGRAVE)

Ruben Merre

Ruben is oprichter en CEO van één van de meest belovende hardware wallets ter wereld. Met een stevige achtegrond in de financiële wereld besliste hij om er samen met zijn ijzersterk team voor te zorgen dat wij onze cryptomunten veilig kunnen bewaren in een gebruiksvriendelijke kluis.
Noël De Rudder
Adviseur (Fiscalist)

Noël De Rudder

Noël heeft een sterke passie voor technologie. Zo spreekt hij in conferenties over diverse aspecten die “AccounTech”-related zijn, waaronder ook blockchain en crypto. Hij is lid van de ‘Digital Working Group van het EFAA’ waar hij het ITAA (Belgisch Instituut van de Accountants) vertegenwoordigt. Noël adviseert DCA omtrent relevante onderwerpen voor de Accountancy sector.
tom
Adviseur (ING Bank)

Tom De Block

Tom kent als solution architect de wereld van databases, innovatie en interoperabiliteit als zijn broekzak. Hij is chairman van verschillende innoverende toepassingen rond data die de wereld een betere plek proberen te maken, en transparantie en souvereniteit terugbrengen naar het volk.
Goede samenwerkingen zijn cruciaal

Onze Partners

Digital Currency Academy staat voor educatie ondersteuning en dienstverlening. Samenwerking is dan ook niet vreemd. DCA werkt nauw samen met tal van partners: 
 
  
unnamed
Adviseur (Columnist - Youtuber)

Madelon Vos (NL)

Madelon Vos is een Nederlandse YouTuber, Presentatrice, Technisch Analist, trader en columnist.

bitvavo
Adviseur (NL's grootste Exchange)

Bitvavo (NL)

Bitvavo is een Nederlandse exchange waar je veilig en vertrouwd cryptovaluta kan kopen, verkopen en bewaren.

Levi-Haegebaert-mobile
Adviseur (CEO start2bitcoin.com)

Levi Haegebaert (BE)

Levi Haegebaert is een millennial. Hij is medeorganisator van de grootste bitcoincommunity in België

De Vlaamse pers

David zijn expertise kwam onder andere aan bod in:

Wij moeten ons niet voordoen als een Gert Verhulst, Marc Coucke, Koen wauters of De Planckaerts dewelke slachtoffers zoeken via Facebook voor één of andere scam, in tegendeel, wij leren u juist hoe u zich kan beschermen en zulke oplichters herkennen. Google onze namen , check onze reviews of lees onze interviews in onder meer “Het Nieuwsblad” en “De morgen“. Wij waren trouwens onlangs te gast bij Vlaams Minister – President Jan Jambon om over de toekomst van blockchain-toepassingen en crypto assets te praten. (als enige/eerste Belgen btw) De wereld van Bitcoin kan vrij verwarrend zijn. Zeker in het begin vereist het veel moed en wat stuntwerk door de massa’s foutieve informatie op het web. Laat ons helpen!