Over ons

Wij geloven in veilig,doordacht en met kennis investeren en handelen in cryptomunten. Niet snel rijk worden, maar met veel begrip een langetermijn visie ontwikkelen!

"you snooze you lose"

De beste investering die je kunt maken is in jezelf! Het is nooit te laat, en zeker ook nooit te vroeg om bij te leren over de toekomst van geld. Wij begeleiden jou persoonlijk en op maat om deze groei te realiseren.

Je bent nooit te jong of te oud om te leren...

Wij staan garant voor een kwalitatief leertraject, waarbij we alles tot in de puntjes uitleggen en ook zorgen voor een opvolging achteraf!

David de Vriesere
Oprichter
Onze visie

Wie is David

"Ik ben al 8 jaar actief in de cryptospace. Ik ben vooral trots dat ik als organisator van vele blockchainevenementen duizenden Belgen heb kunnen inspireren."

Als er één iemand is die al duizenden km’s heeft gereden in België om mensen te begeleiden in de wereld van crypto, dan is het David wel. Persoonlijk heeft hij reeds honderden mensen begeleid in hun eerste stappen richting Bitcoin. David wordt vaak gevraagd als spreker bij evenementen en media outlets, en evangeliseert over vrijheid, menselijke connectie en financiële educatie.
Opgegroeid bij zijn grootvader leerde David veel over de grote oorlogen en hoe vrijheid een zeer belangrijk iets is. David nam de beslissing in zijn studiejaren om later zorg te kunnen gaan dragen voor die generatie die voor zijn vrijheid heeft gevochten. Personenzorg werd dus zijn richting. Al gauw zag hij dat de sociale sector niet voldeed aan de financiële noden die hij en zijn studerende vriendin nodig hadden destijds in 1999 David werd arbeider in ploegenstelsels wat hij gedaan heeft tot 2016. Gelukkig getrouwd in 2009… maar na het noodlot werd dat gelukkig huwelijk een scheiding in 2013 die David in een diep financieel dal bracht. Hij moest op zoek naar alternatieven, ging naar presentaties… ontdekte vlug het toenmalige Euphony, netwerkmarketing en andere opportuniteiten, maar niks echt wat hem deed boeien.

Tot in 2014 David Cryptocurrencies ontdekte…
Leer van diverse experten

Wij geloven dat 1+1 gelijk kan zijn aan 3. Door ieder zijn of haar expertise te bundelen, kunnen wij de allerhoogste kwaliteit van educatie garanderen!

Leer op jouw eigen tempo

Niet iedereen heeft veel vrije tijd om een cursus te volgen. Anderen vinden dan weer dat alles te traag gaat... Wij passen ons 100% aan jouw schema, niveau en tempo aan!

Word lid van onze community.

Leer tijdens de lessen, evenementen, café's of workshops iedereen kennen, en omring je met een netwerk van gelijkgezinden!