Team

Verspreid over gans Vlaanderen, elk met onze eigen expertise en kennisveld. Geen enkele locatie is ons te ver, geen enkel onderwerp ons onbekend.

Enkel de hoogste kwaliteit

Bij Digital Currency Academy streven wij er steeds naar om onze cursisten uitsluitend te voorzien van diensten van de bovenste plank. Daarom dat samenwerken met Binance essentieel is. Als enige bedrijf in België hebben wij een partnership met dit ondertussen grootste en veiligste handelsplatform ter wereld!

Klantenservice staat bij ons centraal en dankzij deze directe lijn met de leiding van Binance kunnen wij iedereen bij DCA een absolute garantie van topkwaliteit bieden.

Ga aan de slag met Binance.

CEO

Brecht Van Craen

Brecht zijn motto als bedrijfspsycholoog is “there is no box”. Hij behaalde summa cum laude zijn Master Diploma in Digital Currencies aan de Universiteit van Nicosia en gelooft rotsvast in het revolutionaire karakter van crypto. Brecht onderwijst politici, journalisten, ondernemers en investeerders in de ‘why’ en langetermijnvisie van digital currencies.

david1
Founder

David De Vriesere

David volgt als grootste crypto community manager van Vlaanderen de cryptospace al 8 jaren met passie. Zijn netwerk reikt van Gent tot Sillicon Valley en hij weet als geen ander om mensen en organisaties samen te brengen. Innovatie en bijleren staat centraal, en David gelooft sterk in “leading from the back”.

Screenshot from 2022-05-03 17-50-45
Expert Fiscaliteit

Méhdi Zagheden

Méhdi is gepassioneerd door tax en innovatie/technologie. Hij is vennoot van het tax-departement van Everest Gent. 

Naast zijn professioneel werk als advocaat bekleedt hij verschillende academische posities en publiceert hij regelmatig over actuele thema’s in diverse fiscale tijdschriften. Daarnaast treedt hij vaak op als spreker op seminaries en opleidingen voor cijferberoepers.

marie3
Social Media Manager

Marie Hauquier

Marie staat bij DCA in voor het Social Media Management. Ze is ervan overtuigd dat er momenteel nog te veel misvattingen bestaan rond deze financiële revolutie. Haar missie als vooruitgangsoptimist is om op toegankelijke wijze de correcte nieuwsfeiten en weetjes te delen met crypto enthousiastelingen.

Digital Asset Expert

Joren Cornelis

Joren is al sinds 2016 gepassioneerd bezig met Digital Assets en meer specifiek Bitcoin. Daarenboven volgt hij ook de globale macro-economische situaties nauw op. Bitcoin is nieuw gegeven en daarom niet altijd even toegankelijk voor iedereen. Joren zorgt ervoor dat iedereen op een veilige manier kan bijleren en experimenteren met deze revolutionaire technologie.

WhatsApp Image 2022-02-09 at 9.36.11 AM
Professionele Trader

Nikolas Goijaerts

Nikolas heeft jarenlange ervaring als trader in de cryptowereld, wat begon tijdens zijn studiejaren als interesse in de financiële markten. Hierdoor heeft hij een diploma Asset Management bij Vlerick Business School behaald en het Chartered Market Technician licentie bij CMT Association, Inc. 

StevenLanduydt
Altcoin Expert

Steven Landuydt

Steven heeft een jarenlange ervaring in de cryptowereld, en is gepasionneerd door digitale netwerken. Als oprichter van cryptoloverz weet hij mensen te inspireren, educeren en begeleiden om veilig en doordacht om te gaan met cryptomunten.

Bitcoin Specialist

Willem Van den Bergh

Willem heeft een enorm diepgaande kennis van alles over en rond Bitcoin. Als bezieler van de Belgian Bitcoin Embassy weet hij als geen ander uit te leggen wat de meerwaarde is van de bekendste en grootste cryptomunt ter wereld. Hij gelooft in power to the people, vrijheid en gelijkheid als basiswaarden voor ons financiëel systeem.
Crypto Specialist

Sébastien Pattyn

Sébastien werkt al enkele jaren als Full stack developer en heeft altijd al interesse gehad in nieuwe technologieën. In 2017 begon hij de cryptomarkt te verkennen en sindsdien lieten de NFT en altcoin space niet meer los. Hij heeft een diepe technische kennis over blockchain en in 2022 behaalde hij ook zijn diploma Blockchain Architect aan Howest.

Chief Inspiring Officer

Bert Schelfhout

Bert bewandelt op unieke wijze zowel het politieke pad als het ondernemerspad. Zowel bij het Vlaams Parlement als bij zijn diverse ondernemingen probeert hij innovatie samen te brengen met positiviteit, waarbij zijn sterke mindset aanstekelijk werkt. Hij gelooft in de maatschappelijke impact van blockchain technologie.

Crypto Expert

Kevin Robbens

Kevin heeft jarenlange ervaring als leidinggevende bij softwareontwikkeling en automatisatie, en heeft een diepgaand begrip van de cryptomarkt. Hij weet als geen ander cryptoprojecten technisch door te lichten, en is ook expert op het gebied van technische analyse en algoritmisch traden. Kevin waakt over onze online community en geeft vaak inzichtrijke livesessies.
Noël De Rudder
Fiscalist

Noël De Rudder

Noël heeft een sterke passie voor technologie. Zo spreekt hij in conferenties over diverse aspecten die “AccounTech”-related zijn, waaronder ook blockchain en crypto. Hij is lid van de ‘Digital Working Group van het EFAA’ waar hij het ITAA (Belgisch Instituut van de Accountants) vertegenwoordigt. Noël adviseert DCA omtrent relevante onderwerpen voor de Accountancy sector.

dagmar-1581959874
NFT Expert

Dagmar Duportail

Dagmar is in de eerste plaats een ondernemer, naast het leiden van zijn film productiehuis werkt hij aan een paar nieuwe start-ups rond NFT’s en blockchain. Eens iets nieuws zijn interesse heeft opgewekt heeft hij de slechte gewoonte om zich daar eindeloos in te verdiepen. Sinds 2017 bestudeert hij zo goed als elke leading L1 blockchain. Hierdoor reikt zijn crypto-kennisveld ver buiten dat van Bitcoin en Ethereum.

ADRIAANv2
Web3 Specialist

Adriaan Van Erps

Gepassioneerd door digitale innovatie en software, met een focus op Bitcoin en Web3 platformen als Ethereum, Avalanche en Solana. Adriaan is sinds begin 2017 actief als cryptotrader, zowel op centralized exchanges als on-chain en heeft door de jaren heen een ruime en diepgaande kennis opgebouwd rond Bitcoin en cryptocurrencies.