Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Crypto Belegger

Leer alles over Bitcoin en Altcoins in deze uitgebreide Crypto belegger cursus!

Start wanneer jij wil met onze 1-op-1 opleidingen!

Onze opleidingen worden altijd persoonlijk op maat van jou opgesteld!
Begin wanneer je wil met de cursus, beslis zelf over het tempo van de lessen en spreek samen met jouw lesgevers af wanneer de specifieke lessen worden ingepland! Dit kan overdag, s’avonds, in het weekend, bij jou thuis, online en op kantoor!

Hier bij DCA hebben we maar 1 doel: jou zo goed mogelijk leren wat Bitcoin en cryptomunten zijn, en wat het niet is. En dat kan maar op 1 manier: volgens jouw tempo, niveau en op jouw voorwaarden.

Op zoek naar een andere opleiding? Bekijk ons volledig aanbod opleidingen!

Crypto Belegger

€2997

(incl. BTW)

In de crypto belegger cursus leer je alles om aan de slag te gaan met Bitcoin en altcoins! We beginnen met een grondige analyse van Bitcoin, om vervolgens verder te gaan met wat blockchain technologie nu werkelijk is en waarom deze revolutionaire technologie heeft gezorgd voor de opkomst van altcoins, NFTs en de basis vormt voor Web 3.0!

Vervolgens leer je cryptomunten te analyseren, investeringsstrategieën te bepalen en je eigen portofolio te beheren.

Het doel van deze cursus is om jou de kennis en het zelfvertrouwen te geven om zelf op ontdekkingstocht te gaan in de wondere wereld van cryptomunten!

Inclusief 3 maand DCA CryptoClub lidmaatschap!

Structuur cursus:

  • 4 lessen ter plaatse (~2u per les)
  • 9 live online lessen (~1u per les)
  • 1 diepte sessie met een crypto expert (~2u)

Plan je gratis advies gesprek!

Heb je vragen over ons aanbod?

FAQ

We beantwoorden ook graag jouw vragen in een gratis adviesgesprek!

Crypto en blockchain technologie is here to stay. Geen twijfel meer over. Het is de nieuwe vorm van geld, en we zien steeds meer en meer toepassingen, adoptie en gebruikers wereldwijd toestromen. Overheden, banken, bedrijven en beleggingsfondsen beginnen ook al deel te nemen in deze nieuwe economie van de 21e eeuw. Waarom achterblijven als je nog steeds vroeg kunt zijn?

Absoluut niet! We staan nog maar aan het begin van deze revolutie, iets wat je duidelijk ziet als je crypto vandaag naast het internet van vroeger legt… We staan nu nog maar in het jaar 1998 als je het aantal gebruikers vergelijkt… Of nog simpeler gezegd: hoeveel mensen ken jij die met crypto bezig zijn? En hoeveel mensen ken jij in totaal?

Absoluut! We beginnen bij het begin, en bouwen langzaam verder tot je de kneepjes van het vak kent! We leggen alles in simpele taal uit, en begeleiden je stap voor stap!

Geen probleem! Wij passen ons 100% aan volgens jouw agenda en tempo. Wil je 1 les per week, prima! Wil je een volledige opleiding afronden in slechts enkele weken, ook dat kan geregeld worden!

Kort beantwoord: neen. We leggen alles in simpele taal uit, en op zich hoef je geen ingewikkelde stappen te ondernemen om veilig te investeren in crypto. Natuurlijk zul je gaandeweg wel bijleren over online veiligheid en tips, maar dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Dat hangt er natuurlijk van af wat jouw doelen zijn! Wil je enkel bijleren over Bitcoin, dan is de basisopleiding perfect voor jou! Interesseren andere cryptomunten jou ook en wil je leren gediversifieerd beleggen in blockchaintechnologie, dan is de crypto belegger ideaal! Wil je naast investeren in Bitcoin en altcoins ook leren grafieken lezen, actief handelen en de prijs leren voorspellen, dan is de Crypto Trader opleiding voor jou weggelegd!

Onze opleidingen zijn op maat en perfect afgestemd op jouw leervermogen, voorkennis en snelheid van begrip. Het is enorm belangrijk voor ons dat iedereen, zowel jong als oud, kan bijleren over de toekomst van geld!

Het aanschaffen van de cursus is een investering in jezelf. Wij doen er alles aan om jou de waarde van die investering dubbel en dik terug te geven in kennis en ervaring. Dit is niet alleen onbetaalbaar, maar kan jou ook enorm veel geld opbrengen en besparen in leerfouten. Nog steeds twijfels? Vraag zeker eens aan andere cursisten wat zij ervan vonden of bekijk onze testimonials!!

Omdat de tevredenheid van onze cursisten topprioriteit is, mag je binnen de 14 dagen jouw geld terug vragen als je niet tevreden bent van de kwaliteit van ons aanbod. Spoiler alert: dit is nog nooit gebeurd!

DCA is het grootste netwerk van lesgevers in Vlaanderen. De beste crypto experts zijn bij ons actief, en wij bieden de beste prijs kwaliteit aan van opleidingen in België. Bovendien zijn wij ook de geselecteerde partij om les te geven aan de senaat, het federaal parlement, en wordt onze mening vaak gevraagd in de media.

Zeker en vast! Al doende leert men, en dus zul je nog veel extra vragen hebben tijdens het investeren en handelen in cryptomunten. Daarom hebben wij een interactieve online community opgericht waar je terecht kunt met alle vragen. Ook geven wij hier extra livesessies, waar je alles kunt vragen en specifieke thema’s aan bod kunt laten komen!