Crypto voor bedrijven

De toepassingen van cryptocurrencies en blockchain gaan veel verder dan enkel een nieuwe vorm van investeren. Daarom organiseert DCA op maat gemaakte bootcamps voor bedrijven. Samen met jullie team behandelen we alle relevantie innovaties op  fiscaal, juridisch en boekhoudkundig vlak.

Zet jouw bedrijf de volgende stap?

DCA Bootcamps

De DCA bootcamp is specifiek ontwikkeld met een Hands-on approach. Bovendien zal er uitvoerig gesproken worden over de risico’s, valkuilen en mogelijkheden die deze jonge industrie typeren.

De sessies hebben een zeer interactief karakter en de begeleiders van DCA staan klaar om al je vragen rond crypto te beantwoorden.

Boek ons als Keynote speaker

Heb je interesse om een professionele crypto belegger en spreker aan het woord te laten op je eigenste event, beleggingsclub of bij je bedrijf? Wij hebben de beste crypto sprekers van Vlaanderen ter beschikking!

Accountants en Crypto

Hoe ga ik om met crypto en belastingen? Dat is de nummer één vraag bij de Vlaamse boekhouder. Wij organiseren seminaries op maat om accountants in te lichten over de laatste ontwikkelingen in fiscaliteit en crypto.

Business consulting

DCA adviseert niet alleen particulieren, politiekers en journalisten maar ook mensen uit de bedrijfswereld. Onze experters staan ter beschikking voor advies op maat.