Winter FOMO Event

Gent

 

Over dit event

Een ongelooflijk fun event met expert crypto talks, quiz – met epic prijzen – en heerlijk eten & drinken!

Digital Currency Academy of kort DCA is het grootste opleidingsplatform in België inzake financiële geletterdheid en crypto! Wij organiseren jaarlijks tal van events in binnen- en buitenland waarbij we mensen inspireren en opleiden over de wondere wereld van cryptocurrencies en Web3. Het FOMO event is weliswaar hét event waar we mensen het meest in de watten leggen!

Het DCA Winter FOMO Event gaat dit jaar door in RED LOFT in Gent en het zal ongetwijfeld een onvergetelijke avond worden die jij niet mag missen!

  • 17:00 – Apéro time! Wij verwelkomen jou met een cocktail en knabbeltje op onze openingsreceptie.
  • 17:30 – Welkomstwoord door het DCA team!
  • 18:00 – Keynote: de eerste crypto expert neemt het woord!
  • 19:00 – Dinner time! We leggen jou in de watten met heerlijke oriëntaalse gerechten!
  • 20:0 – Keynote: tweede expert spreker volgt.
  • 20:30 – Crypto Quiz! Dit wordt gevolgd door een crypto quiz waarbij er drie epic hoofdprijzen zullen uitgedeeld worden aan de winnaars.
  • 21:1 – Diploma uitreiking! Wat volgt is de parel aan de kroon voor DCA… namelijk de diploma uitreikingen voor al onze afgestudeerde cursisten!
  • 22:00 – After drinks!

Voor wie DCA nog niet kent of nog niet in onze levendige community zit… Jij bent welkom en op dit evenement ontmoet je DCA op een leuke en ontspannen manier! Wij staan er voor beginners, gevorderden en community leden om steeds al jouw vragen te beantwoorden betreffende Bitcoin, NFTs, crypto in het algemeen, blockchain, Web3, en nog zoveel meer…

We eindigen onze avond om 23.30 uur.

Voor diegenen die graag een glaasje drinken of nog te ver moeten rijden, don’t worry… er zijn tal van slaapmogelijkheden in de buurt te boeken.

LET’S HAVE SOME FUN!

Wij willen iedereen uit onze community de kans geven om aanwezig te zijn, maar onze community wordt elke dag groter… dus wees er snel bij en mis dit event zeker niet!

Early Birds betalen voor dit exclusieve event gaan buiten aan slechts 65 euro!

Aanbieding geldig t/m 31 December 2022! Vanaf 01 Januari t/m 15 Januari 2022, betaal je 75 euro voor je ticket!

Parkeren: parking kan makkelijk bij Dok Noord en de omliggende omgeving!

Koop hier je ticket:

Eventbrite

Check onze Eventbrite pagina voor al onze events!

 

Heel het jaar door organiseert DCA de leukste events, reizen en meetups in België!

Eind vorig jaar nog gingen we op “Moontrip” naar het zonnige zuiden van Portugal voor een hele week vol met Crypto, wellness, mindfulness, health en natuurlijk een deftige dosis plezier! Ook dit jaar staat er weer veel in het verschiet waaronder onze volgende Moontrip. Hou onze nieuwbrief zeker in het oog om op de hoogte te blijven.

Testimonials

Wat bezoekers denken over onze events

pp
"Als ondertussen gepassioneerde cursist al enkele keren deelgenomen aan de events van DCA... Deze waren stuk voor stuk schitterend georganiseerd, de combinatie van avontuur en vriendschappelijkheid die ontstaat blijft nazinderen! De meetups die doorgaan in het Cryptocafé de "Pussykat" zijn tevens een aanrader als je meer wil leren over alles wat met blockchaintechnologie en cryptocurrencies te maken heeft met telkens uitmuntende sprekers. Last but not least ontmoet je er vele gelijkgestemde zielen, zowel leden van DCA als niet leden want het Cryptocafé is er immers voor iedereen.."
Philippe Dauwe
Heb je vragen over ons aanbod?

FAQ

We beantwoorden ook graag jouw vragen in een gratis adviesgesprek!

Zeker en Vast! Ons Crypto Café is slecht 5 minuten wandelen van de Gent Zuid parking (interparking). 

Heel makkelijk. Om ons te bereiken neem je best de trein naar het Gent-Sint-Pieters station. Vervolgens zijn er elke 5 minuten trams naar het “Gent Lippensplein” en “Gent Zuid perron 3”. Van daar is het slechts 2 minuutjes wandelen tot bij ons café

Voor de meeste events laten we een maximum toe van 25 personen. In sommige gevallen (zoals Bitcoin Wednesdays) werken we met kleinere groepen om hands-on begeleiding van de hoogste kwaliteit te geven.

Een gezonde nieuwsgierigheid, that’s it! Per uitzondering kan het zijn dat je iets dient mee te brengen, maar in dat geval laten we het zeker duidelijk op voorhand weten!

Voor de grotere events is dit geen enkel probleem! Voor hands-on workshops vragen we je wel op tijd te komen zodat we geen kostbare tijd verliezen met opnieuw uitleggen.

Voor de meeste events is dit niet toegestaan. Onze venue is sowieso al beperkt in plaats en we willen er ook zeker van zijn dat de mensen die een ticket hebben gekocht deftig plaats hebben en goed kunnen volgen! Voor Bitcoin Wednesdays mag het dan weer wel (je mag 1 vriend of partner meebrengen), dat komt omdat we deze workshops beperken tot 10 inschrijvingen.

Absoluut niet! We staan nog maar aan het begin van deze revolutie, iets wat je duidelijk ziet als je crypto vandaag naast het internet van vroeger legt… We staan nu nog maar in het jaar 1998 als je het aantal gebruikers vergelijkt… Of nog simpeler gezegd: hoeveel mensen ken jij die met crypto bezig zijn? En hoeveel mensen ken jij in totaal?

Absoluut! We beginnen bij het begin, en bouwen langzaam verder tot je de kneepjes van het vak kent! We leggen alles in simpele taal uit, en begeleiden je stap voor stap!

Onze opleidingen zijn op maat en perfect afgestemd op jouw leervermogen, voorkennis en snelheid van begrip. Het is enorm belangrijk voor ons dat iedereen, zowel jong als oud, kan bijleren over de toekomst van geld!

Omdat de tevredenheid van onze cursisten topprioriteit is, mag je binnen de 14 dagen jouw geld terug vragen als je niet tevreden bent van de kwaliteit van ons aanbod. Spoiler alert: dit is nog nooit gebeurd!

DCA is het grootste netwerk van lesgevers in Vlaanderen. De beste crypto experts zijn bij ons actief, en wij bieden de beste prijs kwaliteit aan van opleidingen in België. Bovendien zijn wij ook de geselecteerde partij om les te geven aan de senaat, het federaal parlement, en wordt onze mening vaak gevraagd in de media.