Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Onze Crypto Initiatie is bedoeld voor mensen die meer willen weten over Bitcoin en de wereld van de cryptomunten en hoe ze deze kunnen gebruiken.

ONLINE WEBINAR

WEBINAR:
INVESTEREN IN CRYPTO

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Over dit event

Investeren zonder grondige kennis van zake is nooit een goed idee. Laat je daarom zeker door ons begeleiden! Onze Crypto Initiatie is bedoeld voor mensen die meer willen weten over Bitcoin en de wereld van de cryptomunten en hoe ze deze kunnen gebruiken. Tijdens deze initiatie leren deelnemers wat cryptocurrency is en hoe het werkt, hoe ze cryptocurrency kunnen kopen en verkopen via een exchange, en welke volgende stappen ze moeten nemen om hun cryptomunten veilig te bewaren.

Daarnaast krijgen deelnemers de kans om hun eigen vragen te stellen en krijgen ze een duidelijke uitleg over het instellen van een account op een cryptocurrency exchange.

Onze initiatie is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en biedt een sterke introductie voor het veilig investeren in cryptocurrencies. We hopen dat deelnemers na afloop beter in staat zijn om hun eigen financiële beslissingen te maken en hun cryptomunten op een verantwoorde aan te kopen en welke de volgende stap is om ze ook veilig te bewaren.

Indien je bent ingeschreven zal je 1 uur voor aanvang de link ontvangen via mail om de online sessie bij te wonen!

 

Koop hier je ticket:

Wat zal je leren?

Veilig handelen op een exchange

Hoe crypto kopen & verkopen?

Security tips

Welke next step: crypto veilig bewaren

De beste cryptomunten kopen

Een antwoord op al je vragen

Grootste crypto opleidingsplatform van Vlaanderen

Digital Currency Academy is niet alleen de meest gezellige community van Vlaanderen, maar ook de grootste onderwijsinstelling inzake digitale munten in ons land, met meer dan 20 experten met elk hun eigen specialisering. Wij gaven reeds les aan de overheid, aan scholen, universiteiten, fiscalisten en natuurlijk aan een grote groep particuliere beleggers die nu deel uit maken van onze grote community!

Ontmoet de experts

Deze specialisten uit ons team van experts zullen je bijstaan in deze sessie om je eerste stappen te zetten in de wereld van digitale munten.

crypto-cafe-david-devriesere

David De Vriesere

Founder DCA

David volgt als grootste crypto community manager van Vlaanderen de cryptospace al 8 jaren met passie. Zijn netwerk reikt van Gent tot Sillicon Valley en hij weet als geen ander om mensen en organisaties samen te brengen. Innovatie en bijleren staat centraal, en David gelooft sterk in “leading from the back”.

Brecht Van Craen

CEO DCA

Brecht zijn motto als bedrijfspsycholoog is “there is no box”. Hij behaalde summa cum laude zijn Master Diploma in Digital Currencies aan de Universiteit van Nicosia en gelooft rotsvast in het revolutionaire karakter van crypto. Brecht geeft opleiding aan politici, journalisten, ondernemers en investeerders in de ‘why’ en langetermijnvisie van digital currencies. Hij heeft ondertussen ook een boek geschreven in opdracht van Lannoo met de titel ‘Investeren in Crypto’. Dat ligt binnenkort in de betere boekhandel!

Willem Van Den Bergh

Bitcoin Specialist

Willem heeft een enorm diepgaande kennis van alles over en rond Bitcoin. Als bezieler van de Belgian Bitcoin Embassy weet hij als geen ander uit te leggen wat de meerwaarde is van de bekendste en grootste cryptomunt ter wereld. Hij gelooft in power to the people, vrijheid en gelijkheid als basiswaarden voor ons financiëel systeem.

Schrijf je gratis in

Belangrijk om te weten

Moet ik al kennis hebben van investeren?

Neen, deze sessie is voor beginners. We leggen je alles uit dat je moet weten voor dat je in de wereld van crypto duikt.

Ben ik te laat om te investeren in Bitcoin en andere cryptomunten?

De mainstream adoptie is nog maar net begonnen. Het is namelijk nooit te laat om te investeren in bitcoin en andere cryptomunten.

Moet ik veel geld hebben om te investeren?

Je hoeft niet een hele bitcoin te kopen, je kunt er ook een deel van kopen. Je kan al investeren vanaf €1.

Wanneer is het beste moment om te beginnen

Nu, vandaag! Hoe langer je in de markt zit, hoe hoger je returns.

Wil je nu al meer leren over crypto en investeren?

25% KORTING OP JOUW TICKET