Crypto Café

Gent

Elke eerste donderdag van de maand!

Over dit event

Het Crypto Café in Gent is de place to be in Vlaanderen om live talks bij te wonen over Bitcoin, Cryptocurrencies en nog zoveel meer! 

Wat is Crypto Café?

Elke eerste donderdag van de maand organiseert DCA een gezellige avond op café met nationale en internationale topsprekers die hun kennis over de cryptowereld komen delen! Zeg maar de Crypto TED-talks van Vlaanderen! Wij geven jou in de Q&A sessie de kans om al jouw vragen te stellen aan experts!

Het wordt dan ook terecht dé ontmoetingsplaats in Vlaanderen genoemd inzake Bitcoin, cryptocurrencies, NFTs, blockchaintoepassingen, online security, IoT, DeFi, fiscaliteit en de juridische kant van deze innovatieve technologie.

De voorbije maanden kregen we voortreffelijke sprekers over de vloer en we’re just getting started! Voor de volgende editie hebben we deze topsprekers uitgenodigd:

 • De avond wordt verzorgd door volgende topsprekers:
  • Kenny Leys:
   CEO 0xCareers: Rekruteren in Web3
  • Zaïna De Beer:
   Juriste in intellectueel eigendomsrecht en NFT kunstenares

Koop hier je ticket:

Wordt elke maand ondergedompeld in de crypto wereld

Het Crypto Café in Gent is de place to be in Vlaanderen om live talks bij te wonen over Bitcoin, cryptocurrencies en nog zoveel meer! Elke maand brengen we nieuwe sprekers over de meest interessante onderwerpen van het moment.

Donderdag 5 januari

Ontmoet de sprekers

crypto-cafe-kenny-leys

Kenny Leys

CEO 0xCareers
Rekruteren in Web3

crypto-cafe-raad-rogge

Raad Rogge

Co-Founder & COO Hugs
Crowdsourcing as a Service

Wat kan je verwachten

crypto-cafe-sfeer
Interactieve avond

Stel jouw vragen aan de specialisten uit de crypto sector of babbel met like-minded gasten (en vrouwen natuurlijk)

crypto-cafe-sfeer3
Drinks included

Geniet van een pintje of frisdrank tijdens en na de lezing. Wij trakteren!

crypto-cafe-sfeer2
Gezellige sfeer

Wij brengen crypto educatie op een luchtige, humoristische manier in mensentaal.

Contact

Waar vind je ons?

hallo@digitalcurrencyacademy.be
+32 471 89 78 37

Eventbrite

Check onze Eventbrite pagina voor al onze events!

 

Heel het jaar door organiseert DCA de leukste events, reizen en meetups in België!

Eind vorig jaar nog gingen we op “Moontrip” naar het zonnige zuiden van Portugal voor een hele week vol met Crypto, wellness, mindfulness, health en natuurlijk een deftige dosis plezier! Ook dit jaar staat er weer veel in het verschiet waaronder onze volgende Moontrip. Hou onze nieuwbrief zeker in het oog om op de hoogte te blijven.

Testimonials

Wat bezoekers denken over onze events

pp
"Als ondertussen gepassioneerde cursist al enkele keren deelgenomen aan de events van DCA... Deze waren stuk voor stuk schitterend georganiseerd, de combinatie van avontuur en vriendschappelijkheid die ontstaat blijft nazinderen! De meetups die doorgaan in het Cryptocafé de "PussyKat" zijn tevens een aanrader als je meer wil leren over alles wat met blockchaintechnologie en cryptocurrencies te maken heeft met telkens uitmuntende sprekers. Last but not least ontmoet je er vele gelijkgestemde zielen, zowel leden van DCA als niet leden want het Cryptocafé is er immers voor iedereen.."
Philippe Dauwe

Jouw stoel staat al klaar

Heb je vragen over ons aanbod?

FAQ

We beantwoorden ook graag jouw vragen in een gratis adviesgesprek!

Zeker en Vast! Ons Crypto Café is slecht 5 minuten wandelen van de Gent Zuid parking (interparking). 

Heel makkelijk. Om ons te bereiken neem je best de trein naar het Gent-Sint-Pieters station. Vervolgens zijn er elke 5 minuten trams naar het “Gent Lippensplein” en “Gent Zuid perron 3”. Van daar is het slechts 2 minuutjes wandelen tot bij ons café

Voor de meeste events laten we een maximum toe van 25 personen. In sommige gevallen (zoals Bitcoin Wednesdays) werken we met kleinere groepen om hands-on begeleiding van de hoogste kwaliteit te geven.

Een gezonde nieuwsgierigheid, that’s it! Per uitzondering kan het zijn dat je iets dient mee te brengen, maar in dat geval laten we het zeker duidelijk op voorhand weten!

Voor de grotere events is dit geen enkel probleem! Voor hands-on workshops vragen we je wel op tijd te komen zodat we geen kostbare tijd verliezen met opnieuw uitleggen.

Voor de meeste events is dit niet toegestaan. Onze venue is sowieso al beperkt in plaats en we willen er ook zeker van zijn dat de mensen die een ticket hebben gekocht deftig plaats hebben en goed kunnen volgen! Voor Bitcoin Wednesdays mag het dan weer wel (je mag 1 vriend of partner meebrengen), dat komt omdat we deze workshops beperken tot 10 inschrijvingen.

Absoluut niet! We staan nog maar aan het begin van deze revolutie, iets wat je duidelijk ziet als je crypto vandaag naast het internet van vroeger legt… We staan nu nog maar in het jaar 1998 als je het aantal gebruikers vergelijkt… Of nog simpeler gezegd: hoeveel mensen ken jij die met crypto bezig zijn? En hoeveel mensen ken jij in totaal?

Absoluut! We beginnen bij het begin, en bouwen langzaam verder tot je de kneepjes van het vak kent! We leggen alles in simpele taal uit, en begeleiden je stap voor stap!

Onze opleidingen zijn op maat en perfect afgestemd op jouw leervermogen, voorkennis en snelheid van begrip. Het is enorm belangrijk voor ons dat iedereen, zowel jong als oud, kan bijleren over de toekomst van geld!

Omdat de tevredenheid van onze cursisten topprioriteit is, mag je binnen de 14 dagen jouw geld terug vragen als je niet tevreden bent van de kwaliteit van ons aanbod. Spoiler alert: dit is nog nooit gebeurd!

DCA is het grootste netwerk van lesgevers in Vlaanderen. De beste crypto experts zijn bij ons actief, en wij bieden de beste prijs kwaliteit aan van opleidingen in België. Bovendien zijn wij ook de geselecteerde partij om les te geven aan de senaat, het federaal parlement, en wordt onze mening vaak gevraagd in de media.